Spalio mėnesio horoskopas. Skorpionas

Spalio mėnuo Skorpionus skatins naudotis savarankiškumu ir verslumu tam, kad pasiektumėte seniai užsibrėžtus tikslus ir galėtumėte būti savo likimo kalviais. Šiuo laikotarpius nebus jokio poreikio pasikliauti kitais ar ieškoti kompromisų bendradarbiaujant. Jūsų pasirinktas kelias yra geriausia kryptis šį mėnesį. Tiesa, nors energija, siunčiama iš kosmoso, garantuoja sėkmę, visgi spalio pradžioje ir antroje pusėje patartina būti pasyvesniems ir nesiimti svarbių veiksmų. Sutelkite dėmesį į svarbiausias problemas, o smulkmenas palikite ateinantiems metų mėnesiams.

Pirmąją spalio savaitę gali būti stipriai paveikta Skorpionų dvasinė būsena, galite pakreipti savo mąstymą visai kita linkme. Nebijokite pokyčių ir išnaudokite visas turimas žinias, kad atrastumėte naujus dvasinius kelius. Jei esate Skorpionas, kuris neturi stipriai išvystyto dvasingumo, tikėtina, kad šiuo laikotarpiu būsite linkę ieškoti naujovių ir susidomėsite dvasinėmis praktikomis. Mėnesio pradžia gali sužadinti religinius ir filantropinius jausmus.

Spalio mėnesio horoskopas. Skorpionas, nuotrauka-1

KARJERA

Spalis profesin ėje srityje gali būti kupinas nerimo, didelę įtaką jūsų karjeros aplinkai darys Saturnas bei Jupiteris. Pastaroji planeta padės jums susirasti geresnį darbą, kuriame tiesiog sužibėsite, suteiksite daugiau naudos net tik sau, bet ir kitiems. Jei šiuo metu esate profesinėje duobėje, planetos padės jums iš jos išlipti.

Finansine prasme antrasis rudens mėnuo klestintis, negalėsite skųstis. Turėsite pakankamai pinigų, kad galėtumėte leisti sau oriai gyventi. Jausite norą įsigyti prabangių daiktų, tačiau iki spalio 20 d. būkite atsargūs išlaidaudami, gerai apgalvokite planuojamus pirkinius. Prieš išleisdami pinigus asmeniniams poreikiams, grąžinkite visas senas skolas. Trečia mėnesio savaitė bus puikus metas pradėti naujus pelno siekiančius projektus.

MEILĖ

Spalis žada karštą laiką. Šį mėnesį Venera, Plutonas ir Marsas akivaizdžiai veiks Skorpionų meilės gyvenimą. Būsite nepakartojamai žavus, trauksite priešingos lyties atstovus savo nuostabia charizma ir magnetizmu. Spalį sulauksite netikėtų pasiūlymų, gali atgimti seni jausmai. Taip pat šis mėnuo puikus šeimos pagausėjimo planavimui.

Zodiakas Skorpionas horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939