Spalio mėnesio horoskopas. Svarstyklės

Spalio mėnuo Svarstyklėms bus priverstinai ramus mėnuo. Mėnesio pradžioje jus itin veiks kosmoso siunčiama energija, tad šiomis dienomis tikslinga būtų sumažinti savo veiklą. Apskritai, šį mėnesį spręskite tik tuos klausimus, kuriems sprendimai turi būti pateikti dabar ir čia, vykdykite tik svarbiausias užduotis. Nedidelius reikalus atidėkite vėlesniam laikui. Spalį Svarstyklėms didelę įtaką padarys jas valdanti planeta Venera, kuri ypač paveiks jūsų karjerą ir sveikatą.

Pirmoje spalio pusėje žvaigždynai suteiks Svarstyklėms galimybę pakeisti savo asmenybę ir įsitikinimus, o šios permainos ilgainiui taps jums naudingos. Pabandykite pakeisti savo asmenines perspektyvas bei tai, kaip jūs save pateikiate pasauliui.

Spalio mėnesio horoskopas. Svarstyklės, nuotrauka-1

KARJERA

Spalio mėnesio prognozės numato, kad Svarstyklių karjeros perspektyvos šiuo laikotarpiu bus nestabilios ir nenuspėjamos. Tai gali būti vienas sunkesnių metų mėnesių profesinėje srityje, tačiau išlaikę išbandymus, netolimoje ateityje, pasieksite savo užsibrėžtus profesinius tikslus.

Finansinėje srityje spalis pažers malonių staigmenų, pajausite teigiamą Jupiterio įtaką. Šį mėnesį pinigų jums netrūks, gyvensite leisdami sau kone viską (proto ribose, žinoma). Puikiai pasipelnysite iš kūrybinių projektų. Trumpai tariant, jei iki šiol piniginėje švilpavo vėjai, tai šį mėnesį ten užsikurs tikri tropikai.

MEILĖ

Dėmesio , Svarstyklės! Spalį danguje karaliaujančios planetų padėtys gali sukelti tikrą šurmulį jūsų draugysčių rate ir paskatinti tam tikrus socialinius pokyčius. Tačiau meilės srityje jausite pakilią nuotaiką bei dėmesio troškulį. Ieškosite besąlygiškos meilės, nes tai svarbiausias Svarstyklių gyvenimo tikslas. Būsite nuolat lydimi emocijų ir jausmų bei sulauksite ypatingo dėmesio. Jei esate vienišas, metas kitaip pažvelgti į žmones, besisukiojančius jūsų darbinėje aplinkoje.

Santuoką sukūrusios Svarstyklėms derėtų ramiau elgtis antroje mėnesio pusėje, nes šiuo laikotarpiu jūsų santykiai bus gana smarkiai veikiami dangaus kūnų. Kilusias problemas spręskite ryžtingai, tačiau atsargiai, nes galimos skyrybos. Jei jus su partneriu siejantis ryšys stiprus, neturite dėl ko jaudintis.

Zodiakas Svarstyklės horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936