Spalio mėnesio horoskopas. Mergelė

Mergelės antrąjį rudens mėnesį bus ypač veikiamos kosminės energijos, tačiau laukiantys rezultatai bus teigiami. Visgi šiuo laikotarpiu sulėtinkite tempą ir sumažinkite savo veiklą.

Mėnesio pradžia privers Mergeles kovoti su žiemos miegui besiruošiančiomis emocijomis. Taip pat šiuo laikotarpiu išspręsite seniai virš galvos kabojusius klausimus susijusius su nuosavybe ar draudimais, o galutinis rezultatas greičiausiai bus pelningas.

Šį mėnesį Jupiterio padėtis darys didelę įtaką jūsų protinei veiklai. Mergelės bus labai suinterisuotos plėsti savo žinias, dalintis savo nuomone bei suvokimu, išmintimi su aplinkiniais, būsite linkę mokyti kitus. Tikėtina, jog spalį keliausite arba pradėsite planuoti kelionę.

Spalio mėnesio horoskopas. Mergelė, nuotrauka-1

KARJERA

Profesinėje srityje Mergelės šį mėnesį sužibės savo sunkaus darbo dėka. Laukia puikus laikotarpis, o jei sutelksite turimas ir neturimas jėgas, pasieksite visus savo užsibrėžtus tikslus.

Daugiau dėmesio pareikalaus finansų sritis. Mėnesio pradžioje dangaus kūnai gana akivaizdžiai paveiks jūsų pinigingąją gyvenimo pusę. Turite peržiūrėti dabartines strategijas ir pakeisti jas naujomis. Finansinis pertvarkymas padės pagerinti jūsų darbo rezultatus.

Tam tikrus padarinius paliks ir spalio pabaiga - perspėkite savo antrąją pusę, kad atidžiau planuotų savo finansus.

Apskritai Mergelės turėtų imtis atsargumo priemonių investuojant ir derėtų sumažinti išlaidas. Geras laikas pirkiniams - spalio 20-28 dienomis, kai planetų padėtis bus palanki įvairių rūšių investicijoms.

MEILĖ

Antras rudens mėnuo atneš tam tikrų išbandymų jausmų srityje. Visos pagrindinės santykių problemos išliks ir turės būti ištaisytos. Derėtų turėti omenyje, jog galima santykių drama, kuri gali baigtis ne taip, kaip planuota, tačiau kiti ryšiai tik sustiprės. Tačiau apibendrinus, Mergelių spalį laukia daugybė perspektyvų meilės srityje, ypač mėnesio pabaigoje. Mergelės, kurios bus socialiai aktyvios, pritrauks aplinkinius savo skleidžiamu vidiniu žavesiu. Šis laikotarpis bus visiškai nerimtas, kupinas, rodos, nesibaigiančių linksmybių. Nutrūkę santykiai gali būti atgaivinti po spalio 20 d. dėl Neptūno įtakos. Jei planuojate santuoką, apsvarstykite galimybę ją atidėti vėlesniam laikui.

Zodiakas Mergelė horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,927