Spalio mėnesio horoskopas. Liūtas

Antrasis rudens mėnuo Liūtams bus ypatingai šeimyniškas, namų tema uždominuos jūsų gyvenimą. Atsižvelgiant į planetų judėjimą, panašu, kad artimiausioje aplinkoje kylančios problemos Liūtams bus pačios svarbiausios. Nors dėl Marso įtakos karjeros sritis taip pat suksis aktyviai.

Spalio mėnesį kosmosas tarsi ištrauks Liūto asmenybę ir paskleis ją įvairiomis kryptimis. Neišvengsite sunkumų įvairiose gyvenimo srityse. Jūsų sėkmė šį mėnesį priklausys nuo to, kaip jūs susidorosite su asmeniniais interesais ir žmonėmis, turinčiais patirties bei išminties. Jei siekiate akademinės karjeros, planai gali pasikeisti.

Veikiami kosminės energijos galite pajausti norą imti rūpintis savo kūnu bei sveikata. Taip pat kils minčių susijusių su dvasiniais dalykais, galbūt būsite priversti peržiūrėti savo dabartines idėjas apie religiją ir filosofiją. Galite suformuluoti visiškai naują įsitikinimų rinkinį.

Spalio mėnesio horoskopas. Liūtas, nuotrauka-1

KARJERA

Spalio mėnuo profesinėje srityje bus psichologiškai ramus, savo tikslus pasieksite, jei išliksite emociškai visiškai stabilūs. Derėtų pasistengti išlaikyti malonius santykius su kolegomis ir vadovybe. Iki spalio 20 d. darbe gali tekti imtis itin drąsių veiksmų, tikėtinos reikšmingos permainos. Daug naudos atneš bendradarbiavimas.

Jei dirbsite atsakingai ir kruopščiai, tikėtinas pajamų padidėjimas. Tiesa, jis gali būti ir laikinas. Nuo spalio 21 d. apribokite savo išlaidas, gerai apsvarstykite kiekvieną didesnį pirkinį.

MEILĖ

Šį mėnesį daugelis planetų, įskaitant Uraną ir Neptūną, darys didelę įtaką Liūtų romantiškam gyvenimui. Jei esate vienišas, apsižvalgykite darbo aplinkoje, pastebėsite padidėjusį dėmesį, padaugės romantika dvelkiančių galimybių, tačiau kažin ar tai bus tikroji meilė. Užmeskite žvilgsnį ir į vyresnius žmones. Pirmą mėnesio pusę blaškysitės tarsi liepsnojantis krentantis medžio lapas. Po spalio 20 d. tiek jūsų vidinis, tiek aplinkinis pasauliai stabilizuosis. Šiuo laikotarpiu nederėtų galvoti apie santuoką ar šeimos pagausėjimą.

Zodiakas Liūtas horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933