Spalio mėnesio horoskopas. Vėžys

Jei esate gimęs po Vėžio ženklu, dešimtąjį metų mėnesį sulauksite reikšmingų pokyčių savo gyvenime. Didžiulę įtaką šioms permainoms padarys Jupiterio bei Marso padėtys, o likusi žvaigždyno dalis įpins dar daugiau netikėtų prieskonių.

Antroji spalio pusė tarsi užgoš Vėžio asmenybę ir pakeis ją visiškai nauja tapatybe. Į pasaulį imsite žvelgti kitaip nei iki šiol, o aplinkiniai jausis tarsi bendraudami su nepažįstamu žmogumi. Gerai tai ar blogai spręskite patys. Be to, šį mėnesį iškils daugybė prieštaringų klausimų, į kuriuos atsakymą turėsite rasti kaip įmanoma greičiau. Kad nesuklystumėte, sprendimų paieškoms nuoširdžiai atiduokite visas savo jėgas.

Spalio mėnesio horoskopas. Vėžys, nuotrauka-1

KARJERA

Profesinėje srityje spalio mėnesį Vėžių laukia didžiulės permainos. Imsite nagrinėti dabartinio darbo perspektyvas ir profesinę aplinką. Jei pajausite norą pakeisti darbą ir atrodys, jog esate tam pasirengęs, nedvejokite ir veikite. Ieškokite veiklos, kurioje galėsite panaudoti savo novatoriškus įgūdžius ir tuo pačiu metu pavyks mėgautis tuo, ką darote. Spalio mėnesį darbas ir verslas bus glaudžiai susiję su vaikais.

Finansų srityje Vėžiai susidurs su ilgalaikiais pokyčiais. Smarkiai pasikeis jūsų finansinės strategijos ir žmonės, susiję su investicijomis. Pinigų kiekis kojinėje šį mėnesį augs gerokai lėčiau nei įprasta.

MEILĖ

Spalio pirmoji pusė gerokai supurtys Vėžio romantinį gyvenimą. Netikėtos naujienos laukia ir artimoje šeimos aplinkoje, o tai smarkiai paveiks vyresniuosius šeimos narius.

Atšalus orui ir pakilus norui kai kurie Vėžiai sulauks daugybės galimybių įsitraukti į aistringus santykius. Galite atsigręžti į senus jausmus, juk sena meilė nerūdija, tiesa? Jei jau esate sukūrę santykius, kažkas juose jūsų netenkins, norėsis naujo vėjo. Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, jog spalis nebus pats tinkamiausias laikas planuoti šeimos pagausėjimą.

Zodiakas Vėžys horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939