Spalio mėnesio horoskopas. Dvyniai

Spalį Dvynių gyvenimas įgaus pagreitį ir bus veikiamas daugelio planetų. Nuo pirmos mėnesio dienos iki spalio 15-osios bandysite ieškoti naujovių ir pateksite į neįtikėtinas situacijas. Šiuo laikotarpiu prireiks daug narsos ir emocinio stabilumo. Jupiteriui judant itin kis jūsų romantinis gyvenimas. Mėnesio pradžioje gali kilti pavojus esamiems santykiams, o antroje spalio pusėje tikėtina, kad bus paveiktas Dvynių socialinis gyvenimas. Merkurijaus judėjimas darys didelę įtaką asmeniniams reikalams, teks rūpintis draugų ir šeimos narių finansinėmis problemomis. Taip pat jausite susidomėjimą dvasiniais dalykais ir mistika.

Spalio mėnesio horoskopas. Dvyniai, nuotrauka-1

KARJERA

Antrasis rudens mėnuo karjeros srityje Dvyniams bus itin sėkmingas. Jei vadovaujate savo verslui, pastebėsite, jog esate reikalingas aplinkiniams ir imsite ieškoti būdų savo našumo padidinimui. Jei neturite nuosavo verslo, tai puikus mėnuo pradėti ieškoti naujų vertingų darbo pasiūlymų. Jūsų finansiniai reikalai eisis puikiai, verta įsitraukti į pinigus pritraukiančią veiklą. Antra mėnesio pusė sukels pajamų bangavimą, tad smarkiai neišlaidaukite. Jei turite partnerį, jis padės išvengti finansinės krizės.

MEILĖ

Spalio mėnesį Dvyniams pranašaujama ne tiek romantiška, kiek aistringa meilė. Jūs su antrąja puse labiau rūpinsitės vienas kito tobulumu. Po spalio 20-osios galite tikėtis dar daugiau jausmų ar net šeimos pagausėjimo. Vieniši Dvynių ženklo atstovai sulauks keletos galimybių atrasti meilę paskutinę mėnesio savaitę. Tačiau turėkite omenyje, jog būsimam partneriui turite padėti suprasti, kad jis galės jumis pasitikėti bet kokioje situacijoje. Venkite santykių be rimtų įsipareigojimų.

Zodiakas Dvyniai horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936