Spalio mėnesio horoskopas. Jautis

Jaučiams spalis bus perspektyvus laikotarpis karjeros srityje, tačiau šeima ir vidinis emocinis pasaulis nusistums į antrą planą. Iki mėnesio galo turėsite daug fizinės veiklos, o paskutinę spalio savaitę pasinersite į dvasingumą. Pastarųjų metų augimas jūsų asmeniniame ir profesiniame gyvenime suteikė jums pasitikėjimo savimi, tačiau jei pasijausite sustoję vietoje, tai ir pailsėkite, nusistatykite aiškų tikslą. Skirkite laiko meditacijai, pasivaikščiojimui gamtoje, tikėkite tuo, kad visata pasiruošusi padėti ir žvaigždės jums tikrai palankios. Jei įsiklausysite į save, šis mėnuo bus pilnas meilės.

Spalio mėnesio horoskopas. Jautis, nuotrauka-1

KARJERA

Spalio mėnesį Neptūno padėtis bus itin palanki Jaučių profesiniam augimui. Imsite kilti karjeros laiptais gana sparčiu žingsniu, užsistovėję projektai galų gale pajudės į priekį ir jūs galėsite sutelkti dėmesį į savo tikslų įgyvendinimą. Pirmuosius pokyčius darbo aplinkoje pajausite jau mėnesio pradžioje. Jei vadovaujate nuosavam verslui, galite susidurti su tam tikromis problemomis. Jeigu jaučiatės užstrigę vienoje vietoje, tai puikus laikotarpis naujo darbo paieškoms.

Kalbant apie pinigus, šiuo laikotarpiu jums tikrai nieko netrūks. Pirmąją mėnesio savaitę bus naudinga siekti savo finansinių tikslų. Daugiau uždirbti iki spalio 16 d. galite investuodami.

MEILĖ

Pirmoje mėnesio pusėje galimi konfliktai artimiausiame šeimos rate. Tačiau Jaučiams bus suteikta galimybė visas problemas išspręsti ir sukurti darnią aplinką. Meilės reikalai spalį bus pakankamai komplikuoti. Degsite aistra arba kelsite nereikalingus ginčus. Jei esate susituokę, venkite bet kokių piktų diskusijų su savo partneriu. Netinkamas metas planuoti šeimos pagausėjimą.

Vieniši Jaučiai sulauks daugybės galimybių užmegzti romantiškus santykius. Jausmai užgims socialiniuose susitikimuose, o sukurtos partnerystės gali netgi išaugti į santuoką. Planetų išsidėstymai itin palankūs meilės augimui.

Zodiakas Jautis horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933