Palangos miesto socialinių paslaugų centras nuo 2017 metų spalio mėnesio organizuoja globėjų (rūpintojų) ir įtėvių (gimk) mokymus

Visus, kuriems artima tėvų globos netekusių vaikų globos ar įvaikinimo idėja, raginame apsvarstyti galimybę pasidalinti savo namų šiluma ir padėti vaikams užaugti šeimoje.

GIMK programos esmė – aktyvus suaugusiųjų mokymas, kurio tikslas – suteikti naujos patirties, padėti jiems suprasti, kaip jaučiasi be tėvų globos likęs vaikas. Visas GIMK programos kursas būsimiesiems globėjams ir įtėviams trunka apie tris-keturis mėnesius. Per šį laikotarpį asmenys, ketinantys įvaikinti ar globoti, turi išklausyti 10 užsiėmimų. Mokymų metu organizuojami ne mažiau kaip du apsilankymai būsimųjų globėjų (rūpintojų) ir įvaikintojų namuose. Mokymų dalyviai taip pat atlieka namų darbus, kuriuos vėliau aptaria ir analizuoja kartu su atestuotais socialiniais darbuotojais individualių ir/ar grupinių užsiėmimų metu. 

Norinčius tapti įtėviais, globėjais ar profesionaliais globėjais, prašome kreiptis į atestuotas GIMK mokytojas Eglę Reinikytę ir Jovitą Petreikienę tel. (8 460) 53485 arba Palangos miesto Vaiko teisių apsaugos skyrių tel. (8 460) 48 732.

kitos naujienos

PALANGOS MIESTO SAVIVALDYBĖ
Palangosmiestosocialiniųpaslaugųcentrasnuo2017metųspaliomėnesioorganizuojaglobėjų(rūpintojų)irįtėvių(gimk)mokymus
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928