Žuvys - rugsėjo mėnesio horoskopas

Žuvys
Žuvys

Jupiteris, pagrindinis Žuvų Zodiako ženklo globėjas, rugsėjo mėnesį užims stiprią ir daug pasitikėjimo suteikiančią poziciją. Todėl rudens sezono pradžia Žuvims bus sėkminga visose srityse. Žinoma, iškils tam tikrų niuansų, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti, kad išvengtumėte galimo negatyvumo ir pasiektumėte geriausią jūsų norus atspindintį rezultatą. Nepaisant to, šiame gyvenimo etape neteks įdėti itin didelių pastangų, kad pasiektumėte sėkmę. Profesinėje srityje visas įdėtas darbas atsipirks su kaupu. Meilės fronte viskas turėtų plaukti pasroviui ir nekelti abejonių, nors per pirmąjį mėnesio trečdalį jums gali atrodyti, kad ore tvyro pavojaus nuojauta. Neleiskite sau nerimauti, nes viskas tikrai bus gerai. Svarbus dalykas yra tikėti savimi. Beje, būtent pasitikėjimas savo jėgomis bus vienas pagrindinių ginklų Žuvų kelionėje per pirmąjį rudens mėnesį. Neigiama Merkurijaus padėtis ir akivaizdžiai agresyviai nusiteikusi Venera gali bandyti jums pakenkti, tačiau jiems tai pavyks tik tuomet, jei jumyse vyraus pasitikėjimo trūkumas.

Žuvys
Žuvys

KARJERA

Profesinėje srityje rugsėjis bus gana dviprasmiškas laikotarpis. Šiuo metu čia vyraus gerokai daugiau dinamikos nei jūs tikėsitės. Tačiau tai nekeičia fakto, kad finansinis augimas bus neišvengiamas dabar ir čia, o ne tik ateityje. Jums tiesiog reikia praplaukti pirmą mėnesio etapą, kuriame neturėtumėte imtis jokių aktyvių veiksmų, nes jau visai netrukus gausite puikią galimybę sužibėti, panaudojant savo asmeninius išteklius. Jei vadovaujate verslui - darbo aplinkoje netoleruokite jokių konfliktų tarp pavaldinių ar su jais. Jei tokių neturite, puikus metas pagalvoti apie bendradarbiavimą.

MEILĖ

Meilės fronte rugsėjo mėnesį Žuvys nardys po kiek nenuspėjamus vandenis. Pirmasis mėnesio trečdalis gali pasirodyti neramus, tačiau vėliau jūs suprasite, kad vis dėlto situacija klostėsi palankiai, ypač atsižvelgiant į tai, jog galutinis rezultatas jus maloniai nustebins. Antrojo trečdalio pradžioje būtų prasminga tapti aktyvesniems. Žvaigždės negarantuoja jokios šimtaprocentinės sėkmės, tačiau įspėja apie galimybę akis į akį susitikti su savo likimu. Žinoma, tai nereiškia, kad dabar visus darbus turite mesti į šoną ir privalote atsiduoti meilės paieškoms. Tiesiog skirkite daugiau dėmesio santykių su aplinkiniais analizavimui, bet tuo pačiu nepamirškite ir gyventi dėl savęs. Santuoką sukūrusios Žuvys mėnesio pradžioje gali imti dėl kažko abejoti, tačiau antrojo rugsėjo trečdalio pradžioje pajausite tvirtą žemę po kojomis ir suprasite, kad būtent šio stabilumo jausmo jums trūko jau ilgą laiką. Šį mėnesį neturėtų kilti jokių konfliktų, tačiau tai nereiškia, jog galite elgtis kaip panorėjęs. Jei intuityviai suprasite, kad kažkas yra ne visiškai teisus, darykite tai, ką privalote. Nepasitikėjimas savimi ir gaunamų ženklų ignoravimas gali sustiprinti neigiamą planetų įtaką.

žuvys horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936