Ožiaragis - rugsėjo mėnesio horoskopas

Ožiaragis - rugsėjo mėnesio horoskopas

Rugsėjo mėnesį Ožiaragiai sulauks daug unikalių galimybių. Tai susiję su tuo, kad jūsų pagrindiniai patronai, Saturnas ir Marsas, siųs labai palankią ir galingą energiją. Darbo srityje šią stiprią planetų įtaką pajausite jau pirmomis mėnesio dienomis. Tai gali sukelti trumpalaikę šoko būseną, bet jūs greitai atsitiesite ir suprasite, kokie yra būsimo ciklo privalumai. Jums bus atvertos naujos galimybės, tačiau svarbu, kad išlaikytumėte motyvaciją ir tikslingai siektumėte tikslo, tik tuomet galėsite visapusiškai pasinaudoti gautais šansais. Tai bus tikrai teigiamas ir produktyvus laikotarpis. Taip pat rugsėjis bus tinkamas metas spręsti šeimyniniams konfliktams, kurie ilgą laiką jums trukdė. Tačiau šį mėnesį sulauksite ir ne pačių palankiausių įvykių. Merkurijaus pozicija rodo, kad neturėtumėte švaistytis pinigais ir investuoti visko atidžiai neapsvarstę, nepasitikėkite gautais rizikingais pasiūlymais ir per daug nesigirkite savo sėkme.

Ožiaragis - rugsėjo mėnesio horoskopas, nuotrauka-1

KARJERA

Profesinė sritis šį mėnesį Ožiaragiams bus visiškai sėkminga. Dalykai neigiama linkme ims vystytis tik tuomet, jei patys nuspręsite nieko nedaryti. Tai bus laikotarpis, kuris paskatins pasitikėjimą savimi. Svarbu atkreipti dėmesį į grynai techninius aspektus. Šiuo metu, priešingai plačiai paplitusiems įsitikinimams, viskas bus nulemta ne žmogiškųjų išteklių, o techninės įrangos. Neleiskite sau kažko nepastebėti, nes dėmesingumas bus naudingas siekiant užkirsti kelią potencialioms kylančioms problemoms. Ožiaragiams, kurie neturi savo verslo, žvaigždės rekomenduoja įsiklausyti į savo širdis. Rugsėjis yra būtent tas laikas, kai srityse, kuriose racionalumas turėtų neabejotinai imti viršų, dabar būtų tikslinga pasikliauti instinktais ir intuicija.

MEILĖ

Asmeninių santykių sritis bus ta, kuri reikalaus daugiausia dėmesio iš Ožiaragių šį mėnesį. Taip yra todėl, kad karjera vystysis gana aiškiai ir sklandžiai, tad tiesiog daugiau laiko galėsite skirti savo artimiesiems. Stenkitės gauti tai, ko norite. Jokiomis aplinkybėmis neturėtumėte dabar sustoti pusiaukelėje, net jei tikslas atrodo labai toli. Veikite pagal savo įsitikinimus ir neleiskite kitiems, netgi patiems artimiausiems, daryti įtaką jūsų pasirinkimams, nes tai paprastai baigiasi blogai. Kuo aktyviau dalyvaukite šeimos susibūrimuose, diskusijose, nes galėsite padėti išvengti arba išspręsti kylančius konfliktus. Vienintelis įspėjimas rugsėjo mėnesį yra susijęs su Merkurijaus padėtimi: venkite kalbėti apie pinigus ar kažkaip jais manipuliuoti. Tai gali įžiebti naujų konfliktų tarp pačių artimiausių žmonių

ožiaragis horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936