Svarstyklės - rugsėjo mėnesio horoskopas

Svarstyklės - rugsėjo mėnesio horoskopas

Rugsėjo mėnesį Svarstyklėms rekomenduojama nuolatos suktis veiksme, tačiau nepamesti atidumo. Jūsų pagrindiniai dangiškieji geradariai, Venera ir Saturnas, palaikys jus visą mėnesį, tačiau negalima teigti, kad jų pozicijos bus ypač stiprios. Apskritai, dabar ne žvaigždės ar planetos, o jūs pats formuojate savo gyvenimą. Bet svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad aplinkybės turės reikšmingą vaidmenį, tačiau galėsite netgi pačius nepalankiausius išorinius veiksnius paversti pranašumais arba bent jau sugebėsite juos apeiti. Asmeninių santykių srityje rugsėjis bus gana ramus laikotarpis, o tai reiškia, kad neturėtumėte spręsti jokių svarbių klausimų. Darbo ir finansų sferai reikės tam tikros koncentracijos, tačiau galutinis rezultatas bus neįtikėtinas ir priblokš jus pačius. Visgi nereikėtų jokių kilusių problemų spręsti intensyviai, bet lygiai taip pat neturėtumėte ir būti pernelyg lėti.

KARJERA

Rugsėjo mėnesį Svarstyklėms gali pasirodyti, jog darbas ir pareigos tampa tikra rutina ir jau viską atliekate inertiškai. Tačiau taip bus tik mėnesio pradžioje. Prasidėjus antrajam trečdaliui pastebėsite, jog situacija keičiasi. Vietoje taikos ir ramybės galite tikėtis beprotiškos dinamikos. Tačiau neišsigąskite ir nemėginkite to išvengti, nes tai bus itin daug žadantis laikas. Svarstyklėms, turinčioms verslą, žvaigždės pataria rimtai apsvarstyti galimybę patobulinti savo teikiamas paslaugas ar produkciją. Tai leis jums gerokai sutaupyti laiko ir išteklių, tačiau vis tiek išlaikyti ar pasiekti tinkamas pozicijas. Jei nuosavam verslui nevadovaujate, būtų prasminga apie tai pagalvoti. Bent jau stengiantis įgyvendinti savo norus, nes laikas yra tikrai tinkamas. Nebijokite prieštarauti savo vadovų nuomonei, nes jūsų laimėjimai bus iškalbesni už bet kokius žodžius. Tačiau nederėtų atskleisti aplinkiniams per daug informacijos, nes tai gali sukliudyti pasiekti teigiamus rezultatus.

MEILĖ

Kalbant apie jausmų ir asmeninių santykių sritį, rugsėjo mėnesį Svarstyklės patirs vieną taikiausių ir palankiausių laikotarpių per visus Ugninio gaidžio metus. Jei kils kažkokių dilemų, būtų prasminga jas spręsti nedelsiant, nepaisant to, kad jos net neturėtų išsivystyti į jokį rimtą konfliktą netgi tuo atveju, jei nieko nedarysite. Jeigu esate vienišas, pirmasis rudens mėnuo leis jums iš esmės pakartotinai įvertinti savo gyvenimo perspektyvas. Tai bus apmąstymų laikotarpis, suteikiantis unikalią patirtį. Vis dėlto, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad dėl nepalankios Marso padėties gali kilti keletas problemų. Nebūkite tingūs ir apatiški, jei kils poreikis, stenkitės padėti savo artimiesiems

svarstyklės horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936