Liūtas - rugsėjo mėnesio horoskopas

Liūtas - rugsėjo mėnesio horoskopas

Rugsėjo mėnesį Liūtai gali tikėtis nepaprastai palankios jų pagrindinių dangaus palydovų - Saulės ir Plutono - įtakos. Šiuo metu nei viena iš šių planetų nepateks į dominuojančią padėtį dangaus juostoje, tačiau jų bendras poveikis bus gana galingas ir, svarbiausia, produktyvus. Būtent dėl šios priežasties pirmasis rudens mėnuo bus itin įvairialypis Liūtams. Venkite blaškymosi, bet kartu ir nesikoncentruokite tik į pavienius niuansus, stenkitės narpliokite jų visumą. Kitaip tariant, jei susidursite su problema, tai ją išspręsti pavyks viešai, nušviečiant situaciją. Tai vienodai susiję tiek su asmeniniu gyvenimu, tiek su profesine sritimi. Dabartiniame gyvenimo etape nėra tikslinga aiškiai atskirti šias dvi sritis, nes jos bus susipynusios taip, kaip niekada anksčiau. Rugsėjį venkite būti egoistiški ir nekelkite savo savanaudiškų interesų į priekį, nes taip sustiprinsite nepalankią Urano planetos poziciją ir jo skleidžiamą įtaką.

KARJERA

Darbo srityje rugsėjis nepažers naujų ypatingų pasiūlymų, tačiau tikrai turėsite galimybę sutvarkyti savo finansinę padėtį. Jei seniai svajojote apie nuosavą verslą arba sutelkti dėmesį į papildomus darbus, tai dabar tam atėjo tinkamas metas. Bet turite būti atsargūs. Tačiau ne todėl, kad kažkas jums linki blogo. Priešingai, šiuo metu nėra jokių nepalankių išorės veiksnių. Tiesiog rugsėjo mėnesį galite pats sau prisidaryti tam tikros žalos. Neskubinkite įvykių, stenkitės kuo saugiau judėti į priekį. Plačiau žvelkite į jus supantį pasaulį ir bandykite išvengti stereotipų. Tam tikroje situacijoje dabar gali prireikti originalumo, kūrybinio mąstymo, o ne suvaržytos įprastos sistemos. Sėkmės galite tikėtis tik tuo atveju, jei nenuspręsite siekti savo tikslų bet kokia kaina. Nemandagumas, grubumas ir nesugebėjimas atsižvelgti į kitų nuomonę gali visiškai pašalinti sėkmę iš visų jūsų planų.

MEILĖ

Jausmų ir meilės srityje rugsėjis gali būti labai dviprasmiškas laikotarpis Liūtams, tačiau nėra abejonių, kad sėkmė vis tiek jus aplankys. Tačiau norėdami jos kaip nuolatinės palydovės, turite susitelkti į ateities planus. Pavyzdžiui, jei turite naują susižavėjimo objektą, nederėtų veikti pernelyg agresyviai, nes tokiu būdu nieko nepešite. Neturėtumėte susikoncentruoti vien ties savo norais. Žvaigždės nerekomenduoja manipuliuoti žmonėmis, o geriau paskatinti abiems pusėms naudingą bendradarbiavimą. Tai ypač galioja Liūtams, kurių santykiai su šeimos nariais pastaruoju metu nebuvo patys geriausi. Tam, kad tai pakeistumėte, turite nuoširdžiai to trokšti. Jei manote, kad esate neteisus, būtų geriau sustoti, nes kitaip ne itin palanki kai kurių dangaus kūnų padėtis neleis problemoms išlipti iš jūsų galvos.

liūtas horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,931