Rugsėjo mėnesio horoskopas. Jautis.

Rugsėjo mėnesio horoskopas. Jautis.

Rugsėjo mėnuo po Jaučio ženklu gimusiems žmonėms bus vienas potencialiausių laikotarpių šiais metais. Jums turėtų atsirasti daug naujų galimybių, tačiau turėsite jas suprasti, įvertinti ir pasinaudoti, kad susirinktumėte visą jums skirtą laimę. Kitaip tariant, turėsite mokėti paskirstyti savo resursus ir dėlioti prioritetus tam, kad susikoncentruotumėte tik į svarbiausius reikalus. Žinoma, tai gali būti nelengva, tačiau žvaigždės jums nepranašauja sunkumų, na, o jei vis dėlto jų iškils, Saulė, Jaučio Zodiako svarbiausia palydovė, jums padės su jais susidoroti. Ties meilės reikalais patartina atsiduoti intuicijai ir nuojautai. Racionalumą tradiciškai turėtų pasiglemžti emocijos. Tiesiog neleiskite susidaryti situacijoms, kuriose jausmus nustumtumėte į antrą planą. Žinoma, šiek tiek racionalumo ir sveiko proto niekada nepakenks, o balansuoti tarp jausmų ir racionalaus mąstymo nebus lengva. Tačiau, norint priimti tikrai teisingus sprendimus, prireiks analitinio mąstymo ir suvokimo, ypač siekiant pažaboti visas jums gyvenimo sukurtas galimybes. Nors rudens sezono pradžia Jaučiams žadama sėkminga, ne itin palanki Veneros padėtis gali padovanoti šansą ir nesėkmei. Jei pradėsite dvejoti savimi, išsižadėsite ambicijų, jei užmiršite priežastis, dėl kurių judate pirmyn bei siekiate savo tikslo - nesėkmės tikrai neišvengsite. Nėra palankaus vėjo laivui, kuris plaukia be tikslo.

KARJERA

Darbo srityje rugsėjis Jaučiams bus ypač palankus. Atsiradus naujoms galimybėms rekomenduojama rinktis tuos sprendimus, kurie atneš daugiausiai pelno. Nebijokite atmesti pasiūlymų ar įžeisti savo kolegų. Žinoma, žmogiškas ryšys yra labai svarbus, bet jūsų verslo sėkmė yra visai kitame lygmenyje. Tiesa, neturėtumėte aklai pasinerti į visiško materializmo jūrą, tačiau taip pat nederėtų užmiršti galutinio tikslo versle ar darbovietėje. Priimant svarbius sprendimus neskubėkite ir viską gerai pasverkite, apgalvokite, nes tam turėsite laiko. Rugsėjį būtų gerai nebijoti tartis su savo kolegomis ar draugais, kuriais jūs pasitikite. Komandinis darbas šiame etape turėtų būti daug produktyvesnis. Jei nevadovaujate savo verslui, tai šis mėnuo darbe bus lengvas ir be intrigų. Neturėtumėte sulaukti situacijų, kurios jums užkraus sunkią sprendimų naštą. Dabartiniame darbe laukite atsiveriančių naujų galimybių. Kad viskas klostytųsi kaip iš pypkės, jokiu būdu neskirkite prioriteto egocentriškiems tikslams. Taip pat mokėkite atskirti, kur yra asmeniškumai, o kur - darbiniai reikalai, ir nepainiokite šių santykių tarpusavyje.

MEILĖ

Pirmos rugsėjo dienos Jaučiams bus itin jausmingos ir palankios. Per šį laikotarpį galite atsidurti ne vienoje įdomioje situacijoje, o jos gali jus suvesti su žmogumi, kurį vėliau vadinsite savo likimu. Mėnesio pabaiga prognozuoja palankių pokyčių susijusių su šeima. Tai gali būti vaiko gimimas, santuoka ar kažkas panašaus, tad nesuklysite svarbius jūsų santykiams įvykius organizuodami būtent rugsėjo pabaigai. Iš esmės šis mėnuo bus palankus tiek vienišiems, tiek susiporavusiems Jaučiams. Dauguma žvaigždžių prognozuoja ramų, bet įdomų laikotarpį. Iššūkių ir sunkumų, jei tokių bus, turėtų atsirasti tik išoriniame gyvenime, kuris neturės nieko bendro su jūsų šeimos reikalais. Minint šiuos žodžius vėl tenka priminti apie Veneros poziciją. Jokiu būdu neleiskite aplinkiniams žmonėms daryti įtakos jūsų sprendimams. Jei sugebėsite paskirstyti šeimos ir visus kitus pašalinius gyvenimo prioritetus, viskas turėtų klostytis be jokių problemų.

jautis horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938