Rugsėjo mėnesio horoskopas. Avinas.

Rugsėjo mėnesio horoskopas. Avinas.

Rugsėjis Avinams bus išskirtinis laikotarpis. Šį mėnesį jūsų prioritetu taps viskas, kas susiję su karjeros klausimais. Elgsitės pagal iš anksto numatytą planą, investuosite pastangas ir lėšas įgyvendindami idėjas. Iškilus tam tikriems kritiniams momentams, kuomet pritrūks kažkokių menkų detalių, viskas vis tiek staiga pasisuks jūsų naudai. Žinoma, jūs neturėtumėte tikėtis, kad reikalai spręsis savaime. Priešingai, rugsėjis bus itin aktyvus ir galingas mėnuo. Tikslinga atkreipti dėmesį į tai, kad posakis "du zuikiai vienu šūviu" Avinams įprastai negalioja, tačiau šį mėnesį jis turės ypatingą reikšmę. Jei dažniausiai šio ženklo atstovams rekomenduojama susikoncentruoti ir siekti vieno tikslo, tai šį mėnesį galite imtis įvairiausių darbų ir keliauti visomis kryptimis. Apskritai, rugsėjo pradžia gali atnešti laimėjimus tiek meilės, tiek karjeros srityse. Tačiau nederėtų pamiršti, kad Venera, didžiausia meilės nešėja, bus itin nepalankioje padėtyje Avinams šį mėnesį. Bet savo agresiją ji parodys tik tuomet, jei patys padarysite klaidų. Per antrąjį rugsėjo trečdalį, tikėtina, kad kažkas iš jūsų tolimų giminaičių gali kreiptis į jus pagalbos. Ar atsiliepti į šį prašymą turėsite nuspręsti pats, nes nėra nei vieno vienareikšmiškai teisingo sprendimo.

KARJERA

Išsamiau žvelgiant į darbo bei verslo sritis, derėtų atkreipti dėmesį į tai, kad šis rugsėjis pažers Avinams daugybę pranašumų. Kitaip tariant, profesinėje srityje sulauksite ypatingo palaikymo, kuris bus išreikštas atsivėrusiomis durimis į naujas galimybes. Žinoma, neturėtumėte sutikti su visais gautais pasiūlymais. Jūsų draugai ar kolegos nebandys jums kišti kojos, bet visiškai netyčia jie gali sukelti nemažai sunkumų. Šį mėnesį turėtumėte veikti pakankamai greitai, bet atidžiai ir atsargiai, išlaikydami pusiausvyrą. Neignoruokite bendradarbiavimo galimybių, nes rugsėjis bus puikus metas verslo aljansams. Jei neturite savo verslo, atkreipkite dėmesį į savo kolegas, ypač į tuos, kurie dirba aukštesnėse pozicijose ir kurių atsakomybės sritis yra nepalyginamai platesnė nei jūsų. Tai svarbu, nes dabar jums reikia kiek įmanoma daugiau patirties, jei norite judėti į priekį. Jei pamatysite, jog kažko nespėjate, kreipkitės pagalbos į draugus.

MEILĖ

Jausmų srityje Avinai nesulauks tiek pasisekimo kaip žengdami karjeros laipteliais. Tiesa, pirmasis dešimties dienų laikotarpis bus ypač sėkmingas santuoką sukūrusiems Avinams. Būtų idealu šiuo laikotarpiu išeiti atostogų ir kuo daugiau laiko praleisti su antrąja puse. Šiuo metu visiems Avinams reikės ramybės ir poilsio, tai pažadins jūsų kūrybinę pusę ir leis išvalyti pasąmonę nuo nereikalingų šiukšlių. Antrojo trečdalio laikotarpiu situacija pasikeis. Vieniši Avinai gali pasinerti į itin nuoširdžius santykius. Tačiau neturėtumėte stengtis ir ieškoti partnerio, viskas nutiks savaime. Svarbu nepamiršti, kad netinkama Veneros padėtis gali pakenkti jūsų planams, jei juos kursite. Jei būsite nusiteikę agresyviai, laikysitės įsikibę savo nuomonės neklausydami aplinkinių, jūsų vidinei harmonijai ir šeimos laimei grės pavojus.

avinas horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939