Zodiako ženklų charakteristika. Svarstyklės

Stiprybės: bendradarbiaujančios, diplomatiškos, sąžiningos, socialios asmenybės

Silpnybės: nenuspėjamos, nemoka diskutuoti, ilgai laiko pyktį, pernelyg savęs gaili

Mėgstami dalykai: harmonija, švelnumas, dalijimasis su kitais, laiko praleidimas ne namuose

Nemėgstami dalykai: smurtas, neteisybė, garsus kalbėjimas, rutina

Zodiako ženklų charakteristika. Svarstyklės, nuotrauka-1

Žmonės, gimę po Svarstyklės ženklu, yra taikūs ir sąžiningi. Jie negali pakęsti vienatvės, trokšta nuolatos būti apsupti bičiulių. Bet kokia partnerystė Svarstyklėms yra labai svarbi, šie žmonės gimę bendravimui ir bendradarbiavimui, o palikti vieni jie tiesiog ima nykti. Svarstyklės yra Oro ženklas, todėl jose ypatingai išreikšta yra intelekto ir proto svarba, jas įkvepia geros knygos, įdomūs žmonės.

Po šiuo ženklu gimusieji gyvenime itin vertina kokybę. Juos dažnai galima sutikti meno, muzikos ar tiesiog gražių vietų apsuptyje. Jie žavisi pusiausvyra ir simetrija bei viskuo, kas dera tarpusavyje. Svarstyklės tiesiog "gimdo" teisingumą ir lygybę bei jokiu būdu negali toleruoti neteisybės. Jos vengia bet kokių konfliktų, nori išlaikyti taiką kiek įmanoma ilgiau. Gyvenime visur trokšta bendradarbiavimo.

Didžiausia Svarstyklių silpnybė yra ta, kad kuomet reikia rinktis kuriuo keliu eiti, būdamos itin nereguliarios ir nenuspėjamos asmenybės, kartais pamiršta, jog turi savo nuomonę.

KARJERA

Svarstyklėms itin svarbu visur gyvenime išlaikyti pusiausvyrą. Šie žmonės gali būti puikiais komandos lyderiais, jie stengiasi užsidirbti ir nusipelnyti privilegijų. Tiesa ir teisingumas jiems svarbiausia priimant sprendimus. Bendradarbiavimas ar darbas komandoje idealiai tinka šio ženklo atstovams. Jie sugeba įtikinamai ir motyvuojančiai kalbėti.

Tinkamiausios profesijos Svarstyklėms yra pareigūno, teisininko ar teisėjo. Taip pat šie žmonės gali turėti sėkmingą karjerą kaip diplomatai, valstybės tarnautojai, interjero ar rūbų dizaineriai, kompozitoriai.

Kalbant apie pinigus, tai Svarstyklės nėra labai ryžtingos pinigų švaistytojos. Tačiau visgi jei einate su jomis apsipirkti, geriausia, ką galite padaryti, - iš anksto planuoti papildomą laiką. Šie žmonės nuolat balansuoja prie taupymo ir pinigų išleidimo ribos.

MEILĖ

Idealiai tinkančio ir derančio partnerio paieška yra pagrindinis Svarstyklių gyvenimo tikslas. O kai santykiai jau sukurti, tuomet jų svarbiausias siekis - išlaikyti taiką ir harmoniją. Šios asmenybės gimė ne tam, kad laiką leistų vienatvėje. Kaip meilužiai Svarstyklės yra itin išraiškingos, kūrybingos ir subalansuotos. Norėdamos matyti savo partnerius laimingus, jos padarys viską, ką reikia. Jų žavinga asmenybė ir atsidavimas santykius paverčia itin nuostabiais.

KAIP SUŽAVĖTI VYRĄ SVARSTYKLES

Vienas iš geriausių vyrų, gimusių po Svarstyklių ženklu, požymių yra tai, kad šie žmonės yra tiesiog sutverti tam, kad rastų sprendimus iš bet kokių situacijų. Norint atkreipti šio vyro dėmesį, visų pirma turite sudaryti itin teigiamą pirmą įspūdį ir gerai atrodyti, nes jis yra gan paviršutiniškas žmogus. Vyrai Svarstyklės vertina viską, kas yra gražu ir niekada šalia savęs nesives moters, kurios ir jie patys ir aplinkiniai nelaikys fiziškai patrauklia.

Viena iš neigiamų jų savybių yra tai, kad šie vyrai yra labai neryžtingi ir sunkiai užkariaujami. Jiems gana sunku suformuoti ir išreikšti savo nuomonę, priimti rimtus sprendimus. Jie viską nori aptarti su savo partneriu, tačiau bet koks gilus, rimtas ar jausmais paremtas pokalbis gali juos išgąsdinti. Vyrai Svarstyklės santykių pradžioje bijo ilgalaikių įsipareigojimų, jie nori lengvų ir neplanuotų dalykų. Bet šie žmonės mėgsta kalbėtis, tad antras susižavėjimo link vedantis žingsnis yra tiesiog įdomaus pokalbio užmezgimas. Be to, jie yra itin gailestingi, tad jei parodysite užuojautą ar savo pažeidžiamumą, šis vyras tiesiog įsidės jus į savo širdį.

Na, ir pagrindinis raktas į vyro Svarstyklių širdį - dėmesio sutelkimas į seksualumą ir pasitikėjimą savimi.

KAIP SUŽAVĖTI MOTERĮ SVARSTYKLES

Svarstyklių asmenybė yra labai intriguojanti. Po šiuo ženklu gimusios moterys mėgsta būti dėmesio centre ir tikisi, kad galės į visus žiūrėti iš aukšto, o aplinkiniai elgsis su ja kaip su karaliene. Svarbiausias dalykas, kurį reikia žinoti norint sužavėti Svarstykles yra tas, kad jūs turėsite sugebėti ir palaikyti pokalbį ir išklausyti vienu metu. Šioms moterims patinka sužinoti naujus dalykus, tačiau lygiai taip pat mėgsta ir kalbėti apie save bei savo interesus.

Svarstyklių ženklo atstovės yra žavingos, protingos ir orientuotos į sprendimų ieškojimą. Pirmiausia joms reikia tikrų jausmų ir suteikto pasitikėjimo iš antros pusės, nes pačios jos šiek tiek tingios, kalbant apie pastangas. Siekdami sužavėti moterį Svarstyklę, turite žerti komplimentus vieną po kito, nes jai niekuomet neatsibos klausytis, kokia nuostabi ji yra.

Tiesa, galvodami apie ją neturėtumėte pamiršti ir savęs - kreipkite daugiau dėmesio į savo išvaizdą, nes Svarstyklės nori jausti, kad šalia jos stovi toks pat ypatingas žmogus kaip ir ji pati.

Zodiakai horoskopai astrologija Svarstyklės
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937