Zodiako ženklų charakteristika. Vėžys

Stiprybės: atkaklumas, laki fantazija, ištikimybė, jautrumas, sugebėjimas užjausti, suprasti ir įtikinti.

Trūkumai: pasiduodantis nuotaikų svyravimams, pesimistiški, nepasitikintys, manipuliatoriai.

Mėgstami dalykai: menas, dalykai, vykstantys namų aplinkoje, poilsis prie vandens arba jame, padėti artimiesiems, laikas su draugais.

Nemėgstami dalykai: nepažįstamieji, bet kokia kritika skirta artimiems žmonėms, asmeninio gyvenimo atskleidimas.

Zodiako ženklų charakteristika. Vėžys, nuotrauka-1

Vėžiai pasižymi labai gilia intuicija ir sentimentalumu. Tai vienos sunkiausiai suprantamų asmenybių, nes jos itin emocionalios ir jautrios. Šeima Vėžiams yra viskas - gyvenime nėra nieko svarbiau, tad namų aplinka ir šeimos nariais jie rūpinasi labai atsakingai. Šie žmonės labai užjaučiantys ir prieraišūs - jei parodysite, kad jį palaikote, Vėžys iškart pajaus jums artimą ryšį. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, yra labai ištikimi ir empatiški, jie sugeba suvokti kitų žmonių skausmą ir kančią.

Vėžiai priklauso Vandens stichijai. Per gyvenimą juos veda emocijos ir širdis, tad jiems dažnai būna sunku, neretai atrodo, kad pasaulis dūžta į šipulius ir niekas jų nesupranta. Be to, juos labai veikia Mėnulio ciklai, kurie kartais paverčia jų emocijas nekontroliuojamomis. Vaikai Vėžiukai neturi stipraus gynybinio mechanizmo, tad šiuos vaikus reikia itin stebėti, mokėti prie jų atsargiai prieiti ir stengtis suprasti, o visas šis rūpestis sugrįš jums atgal su laiku. Vaikystėje gavę per mažai meilės, Vėžiai gali tapti nekontroliuojamais savanaudžiais manipuliatoriais.

Jie linkę visuomet ištiesti pagalbos ranką, bando išvengti konfliktų, beveik niekada nestos į kovą su kažkuo artimu sau. Geriau pasirinks stipresnį, didesnį ir galingesnį priešininką. Kai Vėžys bus ramus ir įsitikinęs dėl savo gyvenimo pasirinkimų, jis bus laimingas ir jausis turtingu, būdamas apsuptas mylimų šeimos narių ir harmoningos namų aplinkos.

Per didelis Vėžių užsidegimas, patriotizmas ir noras padėti gali sukelti pavojų jų pačių gerovei. Tiesa, pasirinkdamas, kuria kryptimi eiti, jis dažnai suklysta, tačiau visuomet sugeba iš savo klaidų pasimokyti.

KARJERA

Jei darbas privalo būti baigtas, tai Vėžys atsiraitos rankoves ir jį pabaigs. Jiems geriau sekasi dirbti vieniems, kai aplink nesisukinėja kiti žmonės. Jie itin lojalūs savo darbdaviui, sugeba rimtai susitelkti į gautas užduotis. Puikūs profesijų pasirinkimai yra slaugytojų, namų šeimininkių, sodininkų, politikų, interjero dizainerių, dekoratorių ir pan.

Vėžiams svarbiausia gyvenime yra saugumo jausmas ir pinigai. Dėl šių dalykų jie gali padaryti ir padaro viską, darbe atsiduoda visu šimtu procentų. Pinigus jie uždirba gana lengvai, yra taupūs ir nelinkę švaistytis. Jiems patinka stebėti, kaip jų pajamos auga, tad nenustebkite tarp įvairių sričių investuotojų sutikę būtent šio ženklo atstovus. Šeimoje Vėžiai dažnai būna šeimos galva, uždirbanti pinigus ir namų ūkį laikanti ant savo pečių.

MEILĖ

Vėžys yra itin emocionalus Zodiako ženklas ir jausmai yra pats svarbiausias faktorius jų santykiuose. Jie yra švelnūs, rūpestingi ir net nedvejodami parodys savo jausmingumą visam pasauliui, prieš tai nepagalvoję, kad nuo to gali ir skaudžiai nudegti. Dažnai renkasi partnerius, kurie juos gali suprasti be žodžių - prisilietimais, žvilgsniais. Jausmai vystosi per kasdienę rutiną, tačiau jų aistra greitai gali išblėsti, jei būsite paviršutiniški, banalūs ir nepatikimi. Kadangi Vėžiai patys yra neiniciatyvūs, dėl to jiems dažnai nepavyksta susikurti intymaus gyvenimo tokio, kokio jie iš tikro norėtų. Būtent dėl šios priežasties jiems reikia partnerio, kuris verstų juos jaustis ramiai ir saugiai. Tik tuomet Vėžys nebijos atskleisti savo norų.

Šio ženklo žmonės linkę prisitaikyti, tad jiems tenka įbristi į itin nemalonius kompromisus vien tam, kad išlaikytų gerą šeimos įvaizdį ar palankų socialinį veidą. Dėl šių priežasčių šio ženklo atstovai neretai atsiduria santykiuose, kuriuose jų antros pusės tampa savanaudiškomis ir neretai išnaudoja būtent šitą Vėžių savybę. Saugumo jausmas santykiuose ir bendros pareigybės šeimoje Vėžius motyvuoja judėti į priekį ir galvoti apie tolimesnę ateitį: ar tai būtų vaikai, naujas darbas ar net draugų perskirstymas tam, kad bendri jūsų santykiai toliau augtų. Nors Vėžiai ir yra šeimos žmonės, mylintys savo vaikus, tėvystę ir tradicijas, bet jie pakankamai lengvai paveikiami aplinkinių. Todėl santykiuose reiktų kontrolės iš antros pusės, kad Vėžys nepriimtų klaidingų spendimų, kurių šiaip niekada iš jų nesitkėtumėte.

Supratimas ir atjauta, kurią jums rodys šio ženklo atstovai, neturėtų būti savaime suprantami dalykai ir likti nepastebėtais, kitaip labai greitai šie žmonės jums parodys, kokie iš tikro jūs esate nesuderinami ir kieno pastangomis jūsų santykiai stovi ant tvirtų pamatų.

KAIP SUŽAVĖTI VYRĄ VĖŽĮ

Vėžys vyras yra konservatyvus ir supranta, kad iniciatyva visada yra svarbi, tačiau vis dėlto jie dažnai nelinksta prie santykių inicijavimo ar pokalbio, iki kol jam tai daryti atrodo saugu. Dažnai jų partnerėms žengti pirmą žingsnį tenka pačioms, bet neužmirškite to daryti subtiliai - taip, kad jis galvotų, jog pats sėdi už vairo. Šie vyrai yra itin sudėtingos asmenybės - labai jautrūs, drovūs ir dažnai per daug saugantys savo mylimuosius. Kai jie norės susirasti merginą, tai pasąmoningai ieškos sau idealios žmonos ir jo vaikų motinos.

Vėžys yra emocionalus vyras, itin mėgstantis rūpintis kitais žmonėmis. Jis turi būti reikalingas aplinkiniams, kad jaustųsi saugus. Turėsite jam skirti daug dėmesio žarstydami komplimentus, kitaip rizikuosite jį prarasti. Nepaisant to, jog kartais šie vyrai nenuotaikingi ar pesimistiški, bet jie itin kūrybingi ir dosnūs, ieškantys sau antros pusės, kuri lydės juos per visą likusį gyvenimą.

KAIP SUŽAVĖTI MOTERĮ VĖŽĮ

Vėžio moters asmenybė gali būti gana sudėtinga, tačiau giliai širdyje jos - šeimą mylinčios, pakankamai konservatyvios ir tradicines vertybes puoselėjančios moterys. Šio ženklo atstovės yra lengvai pažeidžiamos, jausmingos ir nelinkusios greitai pamilti. Kai užsitarnausite jos pasitikėjimą, ji jums atsidėkos visišku atsidavimu ir ištikimybe. Norėdami sužavėti šias moteris Vėžiukes, turite būti iniciatyvūs ir žengti pirmąjį žingsnį bei elgtis su ja kaip su tikra princese ar karaliene. Visiems, ieškantiems vienos nakties nuotykių, tikrai nerekomenduojama pradėti nuo šio ženklo atstovių. Vėžio moterys yra romantikės ir pasiryžusios tikrai meilei, tad joms reikia tokio paties atsidavusio partnerio, kuris tiki amžinais jausmais ir sugebės ją pakerėti neprataręs nei žodžio.

Nepaisant šių moterų atsargaus būdo, jos yra itin erotiškos ir, kai jaučiasi saugios santykiuose, jus gali apdovanoti neįtikėtinu seksualiniu gyvenimu. Tam, kad išlaikytumėte santykius su šio ženklo moterimi, turėsite būti ištikimas, atviras ir pagarbus, nes, priešingu atveju, laukite keršto - įskaudintos Vėžiukės tampa labai nenuspėjamos.

Zodiakai horoskopas žvaigždės Vėžys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,932