Zodiako ženklų charakteristika. Jautis

Stiprybės: patikimas, kantrus, praktiškas, atsidavęs, atsakingas, stabilus

Silpnybės: užsispyręs, savininkiškas, kategoriškas

Mėgstami dalykai: sodininkystė, maistas, muzika, romantika, aukštos kokybės drabužiai, rankų darbas

Nemėgstami dalykai: staigūs pokyčiai, iššūkiai, nesaugumo jausmas, sintetiniai audiniai

Zodiako ženklų charakteristika. Jautis, nuotrauka-1

Praktiškas ir tvirtai ant žemės stovintis Jautis yra ženklas, kuris nuolatos skina darbo vaisius. Jaučių poreikis nuolat būti apsuptiems meilės ir grožio yra milžiniškas, jie gyvena materialiame pasaulyje, tiki hedonizmu ir fiziniais malonumais. Žmonės, gimę po Jaučio ženklu yra jausmingi, taktiški, atsižvelgiantys į visų aplinkinių pojūčius ir skonį. Stabilūs ir konservatyvūs, tai yra vienas patikimiausių Zodiako ženklų, pasirengusių kentėti ir nepasiduoti iki kol pasieks savo tikslą.

Jautis yra Žemės stichijai priklausantis ženklas, turintis itin stiprią nuojautą ir galintis pamatyti dalykus iš visai kitos perspektyvos nei aplinkiniai. Į daugybę dalykų jie žiūri pagrįstai, praktiškai ir įvertinę realią situaciją. Jaučiai myli pinigus, kuriuos užsidirbti jiems niekada nebuvo labai sunku. Pradėję vienus darbus šie raguočiai nenurims, kol jie nebus baigti, kad ir kiek ilgai truktų tikslų įgyvendinimo procesas. Užsispyrimas ir pareigos jausmas Jaučiams viską, kas atrodo neįmanoma, paverčia įmanoma. Tai daro šio ženklo atstovus patikimais darbuotojais, puikiais draugais ir partneriais net ir per atstumą. Jie pasiruošę visada būti ten, kur laukia mylimi žmonės. Tiesa, žemiška prigimtis kartais Jaučius paverčia pernelyg linkusiais saugoti save ar kitus, konservatyviais ir materialistiškais. Jaučių pasaulis pagrįstas jų meile pinigams ir turtui.

Dėka Jaučio ženklo valdovės Veneros, meilės planetos, šiems raguočiams svarbu, kad kiekviename žingsnyje juos lydėtų žavesys, grožis, pasitenkinimas, kūrybiškumas ir dėkingumas. Švelni prigimtis leidžia Jaučiams tapti nuostabiais tėvais. Jie yra ištikimi, nemėgsta neplanuotų permainų, nepriima kritikos ir yra linkę būti priklausomais nuo kitų žmonių. Emociškai prisiriša prie problemų, tad jas būna sunku užmiršti. Bet nesvarbu, kad ir į kokią kritinę situaciją patektų, Jaučiai nepasiduos chaotiškoms emocijoms, o visuomet bandys išgirsti proto balsą.

MEILĖ

Jei esate įsižiūrėję Jautį, turite apsišarvuoti kantrybe, kol išmoksite juos suprasti. Jaučiai yra labai jausmingi, jiems svarbūs prisilietimai, kvapai ir įvairios malonios smulkmenos. Jiems svarbu viskas. Be to, jiems reikia pakankamai daug laiko skirti saugios aplinkos sukūrimui bei maksimaliam atsipalaidavimui pasiekti. Tačiau, kai santykiai su Jaučiu pasiekia pakankamą intymumo lygį, jis tampa ponu gudručiu, kartais pernelyg reikliu ir turi nuolat kontroliuoti savo emocinę būseną, stengiantis sudėtingais laikotarpiais vadovautis šaltu protu.

Ilgalaikiams santykiams Jaučiai dažniausiai renkasi tos pačios socialinės aplinkos žmones, kurie gali suprasti ir reaguoti į jų intelektualinius poreikius, tačiau tuo pačiu metu ir į jų šeimos ar artimų draugų draugų lūkesčius. Jiems svarbios tradicinės vertybės ir praktiškoji gyvenimo pusė, dėmesį dažnai parodo ir jo gauti tikisi per dovanas ir materialius dalykus. Jaučiai laikosi savo moralinio kodekso ir atmeta visus tabu ar gyvenimo teikiamas avantiūras. Šie žmonės gali greitai pasinerti į depresiją, atsiduoti pykčiui ir tuomet nebežinoti kaip ištaisyti klaidas ir susitvarkyti su susidariusia situacija. Jaučio suderinamumas su kitais ženklais gali būti sudėtingas.

KAIP SUŽAVĖTI VYRĄ JAUTĮ

Jei ieškote stipraus, ištikimo ir dosnaus žmogaus, Jautis yra tai, ko jums reikia. Jis yra patikimas, kantrus ir švelnus, o įsimylėjęs visada bandys suteikti tokias pat geras emocijas, kokias gauna iš partnerio. Kitaip tariant, elgsis su jumis taip, kaip ir jūs su juo. Jis nesupras subtilių užuomenų, tokių kaip flirtuojantys žvilgsniai ar kūno kalba, nes Jaučiai iš prigimties truputį lėtoki ir šiaip linkę, kad pirmą žingsnį žengtų kiti. Jis nemėgsta dirbtinumo, vertina atvirus pokalbius ir nuoširdžius komplimentus.

Jaučiui reikia laiko, kad galėtų pasitikėti žmogumi, tad visi, trokštantys jo širdies, turi tai įvertinti ir bandyti įgyti pasitikėjimą. Jautis kalba labai mažai, tad kartais gali atrodyti, jog tiesiog neįmanoma prisibelsti iki jo širdies, lyg jis būtų užsidėjęs širmą. Kvietimas skaniai namuose pagamintai vakarienei visuomet yra saugus pasirinkimas. Ir derėtų nepamiršti, kad šiam vyrui daug maloniau laiką leisti jaukiose ir patogiose vietelėse nei populiariose ar moderniose. Intymius santykius jis laiko kažkuo, kas ateina savaime tam tikru teisingu laiku. Jaučiai vyrai niekada nedarys spaudimo savo antrajai pusei ir žinos, kad laikas kartu yra tai, kuo reikia mėgautis. Būdami tvirto ir statiško charakterio Jaučiai nesugeba atleisti išdavystės, nes jam svarbiausia jaustis saugiai ir užtikrintai su tuo vienu vieninteliu gyvenimo pakeleiviu.

KAIP SUŽAVĖTI MOTERĮ JAUTĮ

Jei įsižiūrėjote moterį, gimusią po Jaučio ženklo, norėdami ją sužavėti turėsite įsiteikti jos išskirtiniam romantikos jausmui. Jautukės nori nuolat būti merginamos ir lėtai viliojamos, net jei santykiai jau pažengę pakankamai toli. Prieš šokdamos su kažkuo į lovą, jos visada prieš tai šimtą kartų pagalvos ir tik tada nuspręs, ar jų pasirinkimas vertas nuodėmės.

Moterys Jautės trokšta tikros meilės jausmo ir saugumo. Labai mažai tikėtina, kad jos greitai pasiduos savo slaptiems norams ir instinktams. Jei jau nusprendėte užkariauti šios moters širdį, turite būti pasiruošęs ilgam ir daug energijos reikalaujančiam žaidimui, tik tuomet ji jausis jaukiai ir patogiai. Vos įsimylėjusios šio ženklo atstovės tampa itin švelniomis, prieraišiomis, artimomis, ištikimomis ir tuomet stovės greta savo partnerio tol, kol jis taip pat bus ištikimas jai. Moterys Jautės turi gerą akį gražiems dalykams ir vertina paprastumą, tad kelias į jų širdį eina per drauge leidžiamą laiką, pagarbą privatumui, gerą maistą ir švelnius prisilietimus. Tai moteris, kuri niekada jokioje srityje nemėgs būti skubinama. Kai tik ji pasijaus saugi ir vertinama, atiduos visą savo širdį.

KARJERA

Jaučio ženklo atstovai dievina pinigus ir padarys viską, kad tik jų turėtų. Jie yra patikimi, darbštūs, kruopštūs, kantrūs darbuotojai ir vadovai. Jei įsikibs į vieną projektą, tai jį ir pabaigs, net jei dangus imtų griūti. Stabilumas yra tai, kas jų veiklą paverčia sėkminga. Materialių gėrybių troškimas bei apdovanojimai iš tiesų yra noras sukurti savo vertę ir užtikrinti finansiškai saugų gyvenimą. O darbas jiems yra vienas iš būdų tai pasiekti.

Jautis - tai ženklas, kuris yra labai organizuotas finansų klausimais, jų sąskaitos visada bus apmokėtos. Jie rūpinasi savo pensija ir visuomet atsideda pinigų „juodai dienai“, visai neatsižvelgiant į tai, kokio dydžio jų mėnesinės pajamos. Jaučiams tinkamos profesijos yra susijusios su žemės ūkiu, sodininkyste, taip pat bankininkystė, viskas, kas apima kulinarinius įgūdžius ir meną.

Horoskopai Zodiakas Jautis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939