Zodiako ženklų charakteristika: Avinas

Zodiako ženklų charakteristika: Avinas, nuotrauka-1

Stiprybės: drąsus, ryžtingas, užtikrintas, entuziastingas, optimistiškas, sąžiningas, aistringas.

Silpnybės: nepakantus, nepastovios nuotaikos, greitai užsiplieskiantis, impulsyvus, agresyvus.

Mėgstami dalykai: patogūs drabužiai, vadovaujančių vaidmenų prisiimimas, fiziniai iššūkiai, individualios sporto šakos.

Nemėgstami dalykai: neaktyvumas, vėlavimas, darbas, kuriame negali panaudoti savo talentų.

Avino atsiradimas kompanijoje visuomet reiškia kažko energingo ir neramaus pradžią. Jie nuolat siekia dinamiškumo, greičio ir viskas, ko jie trokšta - tai konkuruoti ir visuomet pirmauti. Dėka Aviną valdančios planetos Marso ir to, kad priklauso Ugnies stichijai, šio zodiako ženklo atstovai yra vieni aktyviausių. Jų genuose yra užfiksuota tai, jog jie privalo pirmi imtis veiksmų, kartais prieš tai gerai nepagalvodami.

Avinų organizaciniai įgūdžiai yra puikiai išvystyti. Turbūt neegzistuoja toks Avinas, kuris negali pradėti ir užbaigti kelių dalykų vienu metu. Tiesa, kartkartėmis kylantys gyvenimo iššūkiai rodo, kad stresinėse situacijose jie tampa nekantrūs, agresyvūs ir bando išvengti pykčio nukreipdami jį į kitus žmones. Tai stiprios asmenybės, kovojančios už savo tikslus.

Avinai vadovaujasi savo galva ir būtent tai juos veda į priekį, leidžia veikti greitai ir koncentruotai. Jie natūraliai drąsūs, retai kada bijo rizikuoti ir būti teisiami aplinkinių. Šie raguočiai skleidžia jaunatvišką energiją ir jėgą, nepriklausomai nuo amžiaus ir sugeba greitai atlikti paskirtas užduotis. Avinai yra visuomet pasirengę tapti didvyriais ir padėti bejėgiams aplinkiniams.

MEILĖ

Avinas priklauso Ugnies stichijai, o tai verčia juos imtis iniciatyvos, kalbant apie romantiką. Kai jie įsimyli, taip ir pasakys tam žmogui, kuriam pajautė artimą ryšį, net nesuteikdamas jam pakankamai laiko paspėlioti. Avino suderinamumas su kitais zodiako ženklais yra sudėtingas, kadangi jų nuotaikų kaita yra milžiniška ir labai staigi, tad jau pirmąją naujų santykių savaitę gali kilti tam tikrų sunkumų. Jie labai aistringi, energingi, dievina nuotykius. Avinai yra aistringi meilužiai, kartais net priklausomi nuo kūniškų malonumų ar santykių be įsipareigojimų.

KAIP SUŽAVĖTI VYRĄ AVINĄ

Nepriklausomybės suteikimas yra raktas į vyro Avino širdį, nes jiems nepatinka būti kontroliuojamiems. Norint jį suvilioti, reikia išmokti žaisti pagal jo taisykles. Dažnai šiuos vyrus labiau jaudina pats jausmų vaikymosi momentas nei pasiektas galutinis rezultatas. Tai žmogus, kuris dievina iššūkius. Toks santykių kūrimo modelis kartais verčia Avinus siekti partnerių, kurių jis negali turėti. Tad norint atkreipti jo dėmesį, reikia stengtis išlikti ne taip lengvai pasiekiama, tarsi pranešant, jog dėl pagrindinio prizo vyras turi kovoti.

KAIP SUŽAVĖTI MOTERĮ AVINĄ

Šios moterys yra bebaimės ir natūralios lyderės. Jos energingos, charizmatiškos, dinamiškos, dievina iššūkius ir nuotykius. Jei norite pritraukti Avelės dėmesį, turite leisti jai siekti jūsų ir taip pasijausti nepriklausoma. Imkitės veiksmų, bet nesudarykite įspūdžio, kad kontrolė buvo perimta. Moterys, gimusios po šiuo zodiako ženklu, yra aistringos ir seksualios, jos niekada neleis, kad partneris uždarytų jas į narvelį. Tuo pačiu metu šios moterys trokšta meilės, bando išlikti švelnios ir stengiasi išlaikyti valdingumą, o įsimylėjusios jos itin ištikimos ir kartais pernelyg pavydžios.

KARJERA

Avino ženklo atstovai yra tikri karjeristai. Tai ta gyvenimo sritis, kuri šviečia ryškiausiai. Darbo aplinkoje jie jaučiasi puikiai, visuomet stengiasi pasakyti, ko iš tikrųjų jie nori, parodyti kūrybiškumą. Tiesa, aplinka, kurioje yra Avinų, gali tapti konkurencinga kitų žmonių atžvilgiu, nes šie, nusismailinę savo ragus, bet kokia kaina stengsis tapti geriausiais. Konkurencija jų negąsdina, o tik paskatina šviesti dar ryškiau. Jie gimė natūraliais lyderiais, tad jaučiasi geriau skirdami užduotis kitiems, o ne jas gaudami. Greitas jų mąstymas ir energijos paskirstymas padeda visuomet išlikti žingsniu priekyje. Susidūrę su iššūkiu, Avinai greitai įvertins situaciją ir imsis problemą spręsti. Karjeros perspektyvos Avinų laukia sporto srityje, bei daug iššūkių apimančiose profesijose, tokiose kaip vadovai, policininkai, kareiviai ir pan.

Kalbant apie pinigus, Avinai gyvena šia diena, tad taupyti juodai dienai jiems ganėtinai sunku. Tačiau jie visuomet ras būdų kaip užsidirbti pinigus ir kompensuoti tai, ką išleido.

Avinas Zodiakoženklai horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929