Palangos abiturientams įteikti brandos atestatai

Penktadienį 106 Palangos senosios gimnazijos abiturientams įteikti brandos atestatai. Tai – 77-oji Palangos senosios gimnazijos laida.

Tradicine tapusi spalvinga ir nuotaikinga abiturientų eisana penktadienį nusidriekė Vytauto gatve - susirinkę prie Kurhauzo, abiturientai kartu su savo mokytojais ir Senosios gimnazijos vadovais, lydimi Palangos orkestro, atėjo iki Senosios gimnazijos, kur ir vyko iškilminga brandos atestatų įteikimo šventė. 

Valstybinių brandos egzaminų sesijos metu Palangos moksleiviai pelnė 17 aukščiausių – šimto balų - įvertinimų. Iš jų daugiausiai šimtukų gauta iš anglų kalbos (8), matematikos egzamino šimtukais įvertinti 5 palangiškių darbai, lietuvių kalbos ir literatūros – 2, rusų kalbos ir chemijos – po 1 darbą.

Daugiausiai palangiškių šiais metais pasirinko laikyti valstybinį anglų kalbos egzaminą (105), lietuvių kalbos ir literatūros – 87, matematikos – 84, istorijos – 44, biologijos – 35, informacinių technologijų ir geografijos – po 10, fizikos – 9, chemijos – 5, rusų kalbos – 2.

kitos naujienos

PALANGOS MIESTO SAVIVALDYBĖ
Palangosabiturientamsįteiktibrandosatestatai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933