Vaikystės pomėgis automobiliams - tapo sėkmingo verslo pradžia

Juozas Gerojimas, daugiau nei 20 metų vadovauja įmonei UAB „Molėtūnas“, kuri siūlo automobilių techninės priežiūros, remonto bei kitas panašios paskirties paslaugas.

Dar paauglystėje susidomėjęs automobilių ir motociklų sritimi, vyras nė nesitikėjo, kad kada nors šią svajonę pavyks realizuoti ir paversti sėkmingu bei pelningu darbu. 1994-ais metais įkurta įmonė UAB „Molėtūnas“ automobilių servisas Molėtuose – sėkmingai gyvuoja iki pat šiandienos.

Vaikystės pomėgis automobiliams - tapo sėkmingo verslo pradžia, nuotrauka-1

Laikui bėgant įmonės vadovui serviso paslaugų pasirodė per mažai, todėl jis išplėtė savo paslaugų spektrą, papildydamas jį transporto priemonių pagalba kelyje. Pavyzdžiui, jei kelyje sugedo jūsų automobilis, nuleido padangą arba žiemą neužsikuria automobilis – galite kreiptis į pono J. Gerojimo įmonę „Molėtūnas“.

Svarbu paminėti, kad įvairiapusiškas paslaugas siūlanti įmonė, atsitikus bėdai, gali jūsų transporto priemonę tvarkyti savo servise arba nuvežti į kitą norimą vietą. Paslauga transporto priemonių pagalba kelyje už 1 km kainuoja vos 50 euro centų. Daugiau informacijos sužinosite paskambinę telefono numeriu 86 55 11 269.

Vaikystės pomėgis automobiliams - tapo sėkmingo verslo pradžia, nuotrauka-2

Automobilių remonto darbus „Molėtūnas“ veiklos pradžioje atlikdavo tik aplink Molėtus. Tačiau vėliau, dėl itin didelės paslaugų paklausos ir užsakymų gausos, teko galvoti apie plėtrą. Todėl J. Gerojimo įmonė savo paslaugas dabar teikia visoje Lietuvoje. Gera žinia klientams, kad šią pagalbą kelyje galima užsisakyti bet kurią savaitės dieną, 24 val. per parą.

Vaikystės pomėgis automobiliams - tapo sėkmingo verslo pradžia, nuotrauka-3

Maža to, dvi dešimtis metų gyvuojančiai įmonei pavyko pelnyti klientų pasitikėjimą, todėl Lietuvos sienų nebeužtenka. Taigi, jau kurį laiką „Molėtūnas“ aptarnauja ir kaimynines šalis. Pagalbą kelyje lietuvis jau ne kartą vyko suteikti į Lenkiją ir Latviją.

Molėtuose įsikūrusi įmonė „Molėtūnas“ taip pat prekiauja ir lengvųjų automobilių dalimis. Dėl daugiau informacijos apie prekes ir paslaugas kreipkitės telefonu 86 55 11 269.

automobiliai servisas techninėpagalbakelyje automobiliųdalys Molėtūnas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937