Kokį pirmadienį pranašauja žvaigždės?

pixabay.com nuotr.
pixabay.com nuotr.

Avinas 03.21-04.19

Šio ženklo atstovams nelabai seksis praktinė veikla. Tačiau darbai, kurie bus susiję su intuicija, vaizduote, arba reikalaus meniškumo, seksis geriau nei kitiems. Tiesa, problemų gali sukelti intrigos, liežuvavimas, slaptos informacijos nutekinimas.

Jautis 04.20-05.20

Šio ženklo žmonėms šiandien emocijos gali trukdyti adekvačiai elgtis su kitais. Todėl esate stebimi ir negalite sau leisti netinkamų išsišokimų. Taigi, šiandien pasiteisins tik protingas ir brandus elgesys.

Dvyniai 05.21-06.21

Šio ženklo asmenybėms šiandien bus labai lengva prisidaryti žalos, norint gauti naudos. Todėl svarbu nepamiršti auksinės taisyklės – devynis kartus atmatuokite prieš kirpdami. Maža to, atsiskaityti už jau suteiktas paslaugas - būtina. Taip, kaip ir priimti atsiskaitymus iš kitų.

Vėžys 06.22-07.22

Šio ženklo atstovams dėl reklamos, interviu, išsiųsto laiško, komentaro gali tekti pasigailėti. Galbūt nebesijausite teisingai pasielgę. Todėl už viską, ką šiandien rašysite ar kalbėsite, jauskite ypatingą atsakomybę.

Liūtas 07.23-08.22

Šio ženklo žmonėms šiandien gali būti sudėtinga emocinė būsena. Todėl būsite linkę susireikšminti ir išpūsti menkus nesklandumus, susinervinsite dėl buitinių smulkmenų. Galbūt nerimausite dėl šeimos nario, pakliuvusio į bėdą.

Mergelė 08.23-09.22

Šio ženklo asmenybėms pirmadienis – nebus lengvas, nors pasitaikys ir malonių akimirkų. Gali būti, kad rūpesčių kels vaikai, mylimas žmogus. Be to, jeigu turite skubiai užbaigti kažkokį projektą ar už jį atsiskaityti, teks įtemptai dirbti ir pateikti ataskaitas kuo greičiau.

Svarstyklės 09.23-10.22

Šio ženklo atstovams darbe galite tekti jausti spaudimą arba išgirsti priekaištų. Todėl akivaizdu, kad teks pasistengti kai ką užbaigti greičiau nei planavote. Bus nelengva dirbti greitai ir nepadaryti klaidų. Gali būti, kad nerimausite dėl medicininių tyrimų rezultatų.

Skorpionas 10.23-11.21

Šio ženklo žmonėms šiandien teks iškęsti daugiau priešiškumo, nei jo realiai yra arba sureikšminti nesusipratimus, netaktišką elgesį.

Šaulys 11.22-12.21

Šio ženklo asmenybėms bus daug minčių apie permainas, galimus išbandymus, praradimus, mirtį, gyvenimo prasmę ir visa ko trapumą. Todėl būsite labai pažeidžiami arba su tokiais žmonėmis teks bendrauti juos guodžiant.

Ožiaragis 12.22-01.19

Šio ženklo atstovams šiandien reikės pateikti ataskaitą, jei buvote komandiruotėje arba kelionėje. Gera žinia, kad jeigu kažką kūrėte, rašėte, pats metas išvadoms ir publikavimui.

Vandenis 01.20-02.18

Šio ženklo žmonėms žvaigždės šiandien siūlo užbaigti darbus, kuriuos privalu. Todėl užverkite seną gyvenimo puslapį ir pradėkite naują.

Žuvys 02.19-03.20

Šio ženklo asmenybėms tinkamas laikas atsikratyti tų ryšių, kurie nebepanašūs į draugystę, bendrystę, nebekelia pasitikėjimo. Todėl geriau išeiti iš tokios grupės, kur jaučiatės ne savo vietoje arba esate nesuprastas.

horoskopai žvaigždės
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938