Kvietimas į es lėšomis finansuojamus mokymus daugiabučių namų gyventojams ir daugiabučius administruojančių bendrovių atstovams

UAB “Inlinen“, įgyvendindama pasirašytą sutartį su LR Aplinkos ministerijai pavaldžia Būsto energijos taupymo agentūra, organizuoja mokymus, skirtus daugiabučių namų atnaujinimo skatinimui. Šie mokymai yra nemokami ir jų tikslinė auditorija yra daugiabučių namų bendrijos nariai, jungtinės veiklos sutartį pasirašę daugiabučių namų savininkai ir daugiabučius namus administruojančių bendrovių atstovai. Šių nemokamų ir nekomercinių mokymų tikslas yra suteikti visą aktualią informaciją apie daugiabučių namų atnaujinimo projektų rengimą, įgyvendinmą ir finansavimą.

Seminarai vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje. Seminaruose kviečiami dalyvauti ir kitų miestų gyventojai.

Trumpa informacija apie mokymus:

UAB “Inlinen“ vykdo Būsto energijos taupymo agentūros (BETA) inicijuotus mokymus pagal ES finansuojamą projektą  „Daugiabučių namų modernizavimo skatinimas, II etapas“ (projekto kodas VP3-1,1-AM-02-V-01-002). Projekto tikslas – paskatinti daugiabučių namų butų savininkus dalyvauti Daugiabučių namų atnaujinimo (modernizavimo) programoje, padidinti visuomenės informuotumą,  suformuoti palankią visuomenės nuomonę apie programą, užtikrinti, kad tikslinėms grupėms, kurios yra suinteresuotos ir siekia pasinaudoti Programos parama, būtų efektyviai teikiama informacija apie paramos suteikimo sąlygas ir procedūras.
Mokymų tikslas - teorinių paskaitų ir praktinių užsiėmimų metu suteikti dalyviams reikalingų įgūdžių, didinančių jų darbo kompetenciją, informuotumą ir iniciatyvumą daugiabučių namų atnaujinimo (modernizavimo) procese.
Šie nemokami  Bendro naudojimo objektų valdytojų (BNOV) kvalifikacijos kėlimo mokymai vyks 2017 m.birželio 27 dieną, 11 valandą Klaipėdoje, viešbutyje „ARARAT All Suites“ (Liepų g. 48A, Klaipėda). Mokymuose bus pristatomi teisinės būsto modernizavimo sąlygos, techniniai reikalavimai bei finansiniai aspektai. Seminaro trukmė – 6 val. Tiksli informacija apie mokymų datą, vietą ir laiką dalyviams bus pateikiama asmeniškai el-paštu ar telefonu. Būtina registracija į renginį vykdoma el.paštu ar telefonu.

Kvietimasįeslėšomisfinansuojamusmokymusdaugiabučiųnamųgyventojamsirdaugiabučiusadministruojančiųbendroviųatstovams
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,931