Savaitės horoskopas

pixabay.com nuotr.
pixabay.com nuotr.

Avinas

Šią savaitę tragiškai nesiseks bendrauti ir aiškiai reikšti mintis. Todėl sudėtingiausia bus tiems, kurie konfliktavo dėl moralinių, filosofinių ar dvasinio tobulėjimo temų.

Jautis

Astrologai pataria šią savaitę išlikti ramiems. Kadangi nuo seno žinoma, kad šis zodiako ženklas geba puikiai tvarkyti piniginius reikalus – dažnai draugai ar mylimieji išnaudoją šį jaučio privalumą. Tačiau, jeigu atsitinka problemų ir ne visada pasiseka sugalvoti geriausius sprendimus. Reiktų mokėti bent jau šią savaitę nesiginčyti, o pabandyti įvardinti nesėkmės priežastis.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai gali ploti rankomis, nes ši savaitė bus bene lengviausia. Gali būti, kad šiuo metu dvyniai imasi daug veiklų ir įsipareigojimų. Todėl stresas, žinoma, neišvengiamas veiksnys. Todėl visi, kas turite ir pažįstate šio ženklo atstovų – būkite jiems itin supratingi.

Vėžys

Šią savaitę vėžiai bus prastos nuotaikos. Anot jų, mylimasis jiems stokoja dėmesio. Tačiau vėžiams geriau būtų apie tai drąsiai pasikalbėti su mylimu žmogumi, negu tiesiog užsidaryti savame pasaulyje. Kadangi tik kalbantis pavyksta išspręsti visas problemas.

Liūtas

Nieko gero žvaigždės nežada ieškantiems naujų meilės pažinčių. Tiesa, šio ženklo atstovai drąsūs ir nebijantys rodyti jausmų, tačiau šią savaitę – visos pastangos neduos jokių rezultatų. Tačiau čia tik laikinas stabdys prieš artėjančią sėkmių vaivorykštę.

Mergelė

Šią savaitę būsite užsivertę buitiniais ir šeimos darbais, todėl romantiškai pasvajoti laiko neliks. Nepaisant to, greičiau atlikę visus darbus – galėsite pramogauti ir džiaugtis, kad visi būtiniausi darbai jau atlikti.

Svarstyklės

Pagaliau suprasite, kad turite bendrų interesų su savo partneriu. Rasite bendrų dvasinių tikslų ir moralinių vertybių. Akivaizdu, kad daugiau komentuoti, kiek teigiamos reikšmės turės šis veiksnys – tikrai neverta.

Skorpionas

Svarbi savaitė ką tik įsimylėjusiems, kadangi galite suabejoti, ar ne per daug pasitikite naujuoju savo draugu. Gali būti, kad įtarsite draugą meluojant arba nepasakant visko iki galo. Tada jau teks apsispręsti, ar būti su tokiu žmogumi visą gyvenimą ir tikėtis, kad jis pasikeis.

Šaulys

Šią savaitę itin daug bendrausite su savo mylimuoju. Tik neverta iš anksto nerimauti, kad čia kažkoks blogas ženklas. Jūsų parneris tiesiog nori geriau jus pažinti. Žvaigždės rekomenduoja, kad ši savaitė – tinkamas metas.

Ožiaragis

Norite liūdėti vienas ir tikėtis, kad mylimasis to nepastebės. Nereiktų bijoti kalbėti su partneriu ir apie jus kamuojančias bėdas ar problemas. Būtina daug stiprybės, kad pora pradėtų kalbėtis apie savo problemas, tačiau visada reikia stengtis išmokti.

Vandenis

Bėda ta, kad bendravimas šią savaitę per daug nerekomenduojama šio ženklo atstovams. Net jeigu norite diskutuoti plačiau kokia nors tema, verčiau pasilikite idėjas kitai savaitei.

Žuvis

Šią savaitę teks pereiti daug išbandytų, dažnai jausitės sutrikę. Kartais abejosite, ar tikrai galite pasitikėti savo mylimu žmogumi. Tačiau žvaigždės pataria, viską įvertinti racionaliai, o nesikliauti tik emocijomis.

ekologija horoskopai žvaigždės
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937