Palangoje įvyko išplėstinis SKIA Tarybos posėdis

Rugsėjo 4 dieną Palangoje vyko išplėstinis SKIA (Lietuvos savivaldybių komunalinių įstaigų asociacijos) Tarybos posėdis. Į posėdį susirinko gausus SKIA narių būrys aptarti nuveiktus darbus, pasidalinti šio laikotarpio aktualijomis komunaliniame sektoriuje.

Tarybos posėdį pradėjęs SKIA prezidentas E. Mulokas akcentavo, kad, ypatingai šiame  sudėtingame laikotarpyje svarbu dalintis tarpusavyje informacija, patirtimi ir bendrai ieškoti problemų sprendimo. O iššūkiai, kurie lydi komunalininkus, dalinantis savo praktinėmis žiniomis, įveikiami greičiau.

SKIA narius pasveikino ir Palangos miesto meras Š. Vaitkus, kuris akcentavo, jog dirbdami kartu pasiekėme išties daug, o vienas ryškesnių pasiekimų – įstatymo pataisos , kurios suteikia teisę savivaldybėms pačioms spręsti, kam patikėti viešųjų paslaugų teikimą ir savo turto valdymą.

SKIA prezidentas Lietuvos savivaldybių asociacijos prezidentui M. Sinkevičiui įteikė Komunalininko garbės ženklą – apdovanojimą už glaudų Lietuvos savivaldybių asociacijos ir SKIA bendradarbiavimą. LSA prezidentas pastebėjo, kad glaudus bendradarbiavimas yra svarbus, siekiant bendrų tikslų.

Lietuvos savivaldybių komunalinių įmonių inf.
Lietuvos savivaldybių komunalinių įstaigų asociacija Tarybos posėdis Palanga
18:01, balandžio 24 d.