Meras su vicemeru pasveikino Turizmo informacijos centro darbuotojus, prisiminė Allą Valužienę

Pasaulinė turizmo diena kurortui yra ypatingai svarbi, tad šiandien kartu su vicemeru Rimantu Mikalkėnu Palangos meras skubėjo pasveikinti Turizmo informacijos centro (TIC) darbuotojus. Jame meras prisiminė ir Anapilin iškeliavusią legendinę TIC direktorę Allą Valužienę.

„Nuo turizmo srities darbuotojų – žmonių, sutinkančių ir palydinčių kurorto svečius, besirūpinančių, kad jų viešnagė Palangoje ir Šventojoje būtų kupina tik geriausių įspūdžių – labai priklauso, kokią nuomonę apie mūsų miestą svečiai išsiveš namo. Džiaugiuosi, kad mūsų kurortas kasmet sulaukia vis daugiau turistų, o Palangos vardas vis garsiau skamba už šalies ribų. Tai – didelis turizmo srities darbuotojų indėlis,“ – savo Facebook paskyroje pažymėjo meras.

„Pasaulinės turizmo dienos proga sveikinu visus palangiškius ir šventojiškius, dirbančius turizmo srityje bei besirūpinančius mūsų kurorto svečiais. Žinau, kad ne visuomet tai būna lengva, tačiau, nepaisant visko, nuo jūsų veidų niekuomet nedingsta šypsena, o kurorto svečiai džiaugiasi ypatingu palangiškių ir šventojiškių svetingumu. Nuoširdžiai dėkoju jums už tai, kad savo darbu padedate kurti jaukaus, įdomaus spalvingo ir svetingo kurorto įvaizdį. Jūsų meilė Palangai ir Palangos svečiams žavi,“ – sako mero įrašas.

„Kasmet Pasaulinė turizmo dieną su didžiausia pagarba bei šiluma prisimenu ir Palangos turizmo mama vadintą ilgametę Turizmo informacijos centro direktorę šviesios atminties Allą Valužienę – jai tai būdavo ypatinga ir džiaugsminga diena. Alla  įdėjo labai daug darbo ir širdies, kad žinia apie gražią ir svetingą Palangą sklistų kuo plačiau. Esu ir būsiu jai už tai nuoširdžiai dėkingas,“ – prisiminė legendinę Palangos TIC direktorę meras.

18:01, balandžio 24 d.