Palangiškis Arnas Jucius dalyvauja „HB Koge“ futbolo klubo peržiūroje

Birželio mėnesį Utenoje vykusiame dideliame vaikų (iki 12 metų) futbolo turnyre „Capelli Sport Cup 2021“ ekspertai iš Danijos atrinko 8 pačius talentingiausius vaikus iš turnyre dalyvavusių komandų, tarp kurių ir palangiškis Arnas Jucius.  

Arnas Jucius Palangos FA „Gintaras“ auklėtinis atkreipęs Danijos „HB Koge“ klubo dėmesį. Palangiškis šį sekmadienį išskrido į Daniją, kur dalyvauja savaitės trukmės jaunųjų futbolo talentų atrankoje.

Prabėgus keletui dienų ir apšilus kojas stovykloje matosi, kad Marselio Balasanovo auklėtinis išsiskiria tarp savo bendraamžių ir buvo pastebėtas stovykloje dalyvaujančių specialistų.

„Smagu, kad  mūsų akademijos futbolininkas savaitę dalyvaus „HB Koge“ klubo peržiūroje. Tai bus Arnui labai gera patirtis, kuri turėtų dar labiau sustiprinti motyvaciją tobulėti. Žaidėjas treniruosis su talentingiausias savo bendraamžiais, pamatys aukščiausio lygio klubų gyvenimą iš arti. Džiaugiamės už FA „Gintaras“  talentus ir linkime Arnui visapusiškos sėkmės“, – apie jauno akademijos žaidėjo peržiūrą kalbėjo FA „Gintaras“ vadovas Marselis Balasanovas.

18:01, balandžio 24 d.