Palangos SC-„Gintaras“ minimaliu skirtumu nusileido klaipėdiečiams

FotoOna nuotr.

Palangos FK „Gintaro“ futbolo komanda Lietuvos jaunučiu čempionate U-13 diviziono Šiaures-Vakaru regiono rungtynėse namuose rezultatu 0:1 (0:1) nusileido  Klaipėdos FSM komandai. Tai buvo pirmas jaunųjų palangiškių pralaimėjimas .

Pirmą kėlinį klaipėdiečiai laimėjo tik 1:0, nors atakavo tikrai dažniau nei palangiškiai. Po palangiškių klaidos prie savųjų vartų įvartį pelnė Ignas Visockis. Tačiau antrajame kėlinyje situacija pasitaisė ir jau antroje rungtynių pusėje žaidimą kontroliavo Palangos SC-„Gintaras“ komanda. Gaila bet vis tik išlyginamojo įvarčio  įmušti nepavyko.

„Dar vienos geros ir naudingos Palangos SC-„Gintaras“ rungtynės. Nors patirtas pralaimėjimas 0-1 prieš Klaipėdą ir sužaidėme ne pačias geriausias savo rungtynes, tačiau nuotaikos geros, nes vaikai pademonstravo gražų žaidimą. Turėdami komandoje net dvyliką jaunesnių žaidėjų „Gintariniai“ berniukai  žaidė neišmušinėdami kamuolio bet kur, daug kontroliavo jį,  išsiskyrė savo technika, daug perdavimų bei gražių kombinacijų, o tai mums svarbiausia. Didžiuojamės savo žaidimo stiliumi ir savo auklėtiniais. Laukiame sekančių varžybų, smagu vėl žaisti futbolą“, – sakė treneris M. Balasanovas.

18:01, balandžio 24 d.