UAB „Palangos šilumos tinklai“ informuoja, kad sąskaitos už gautas paslaugas vasario mėnesį vėluos

UAB „Palangos šilumos tinklai“ informuoja, kad sąskaitos už gautas paslaugas vasario mėnesį vėluos dėl AB „Lietuvos paštas“ vykdomų darbų  diegiant automatizuotą siuntų skirstymą.

Vartotojams, vis dar gaunantiems popierines sąskaitas, rekomenduojame pasirinkti sąskaitas gauti elektroniniu būdu. Tai labai naudinga, kadangi elektroninę sąskaitos versiją gausite elektroniniu paštu pirmosiomis mėnesio dienomis bei bet kada visas savo sąskaitas galite pasitikrinti internetinio puslapio savitarnoje adresu: https://stipalanga.mokesta.lt/msavit/Account/Login?ReturnUrl=%2Fmsavit%2F

Pasirinkti elektroninį sąskaitų gavimo būdą, galite prisijungę prie UAB „Palangos šilumos tinklai“ savitarnos, arba tiesiog paskambinę telefonu +370 460 53509, taip pat paskambinę minėtu telefono numeriu, galite sužinoti savo mokėtiną sumą ir ją apmokėti su praėjusių laikotarpių sąskaitą.

Lietuvos paštas įspėja klientus apie dalies siuntų ir laiškų vėlavimus. To priežastys – vis dar išliekantis ypač didelis siuntų srautas ir pereinamasis laikotarpis diegiant automatizuotą siuntų skirstymą. Bendrovė atsiprašo klientų už nepatogumus ir deda visas pastangas, kad siuntos būtų pristatytos kaip įmanoma greičiau. Daugiau informacijos apie susidariusią nepageidaujamą situaciją rasite atsidarę šią nuorodą:

https://www.post.lt/lt/apie-mus/naujienos/lietuvos-pastas-ispeja-ir-atsipraso-del-dalies-pristatymu-velavimu

18:01, balandžio 24 d.