Palangos „Shodan“ mokyklos karatistė Julija Balčiūtė tobulinosi tarptautinėje stovykloje

Vasaros pabaigoje vyko didžiausias Lietuvos Kyokushin Karate renginys – tarptautinė stovykla. Ši stovykla ypatinga tuo, kad treniruotes veda aukščiausius DAN turintys Lietuvos meistrai, jie dalijasi savo žiniomis, bei patarimais. Stovyklos pabaigoje karatistai galėjo laikyti aukštesnių diržų kvalifikacinius egzaminus, kuriems ruošėsi treniruočių metu, taip pat savarankiškai – namuose. Šioje stovykloje dalyvavo karatistai iš visos Lietuvos, taip pat ir Palangos „Shodan“ mokyklos perspektyvioji Julija Balčiūtė.

Julija treniruojasi „Shodan“ mokykloje, stovykloje dalyvavo tam, kad pagerinti savo žinias, įgūdžius, įgyti daugiau patirties. Ji yra Lietuvos Kyokushin Karate suaugusiųjų rinktinės narė ir šiais metais dalyvaus Europos čempionate, kadangi rugpjūtį nevyko treniruotės, tad stovykla buvo puikus pasirinkimas fiziniam pasiruošimui gerinti, bei naujų žinių kaupimui. 

Rugsėjo 3-4 d. prasideda naujas treniruočių sezonas, Karate mokykla „Shodan“ kviečia visus norinčius prisijungti ir tobulėti kartu.

18:01, balandžio 24 d.