Mados išpardavimas Palangoje: Fashion Bazaar susirinks geriausi Lietuvos dizaineriai

Įsibegėjant vasarai lietuviai traukia į pajūrį mėgautis saule ir jūros bangomis. Ši vasara kitokia – daugiau tautiečių nusprendė likti Lietuvoje, skatinti vietinę ekonomiką ir palaikyti vietinį verslą.

Šia idėja gyvena ir Fashion Bazaar mados renginio organizatoriai. Norėdami palaikyti lietuvišką mados industriją, savaitgalį jie surengs tikrą vasaros nuolaidų fiestą! Liepos 18-19 dienomis Palangos kultūros bare Kablys + Jūra įvyks didžiausias vasaros išpardavimas Palangoje. Susirinks mylimiausi Lietuvos dizaineriai ir kurs jaukią, bohemišką atmosferą, kurioje bus malonu ne tik įsigyti naujų gaminių, bet ir prisėsti, pailsėti ir skaniai papietauti.

Lankytojų lauks specialios kainos ne tik mados sektoriuje, bet ir bare, na, o kol tėveliai dairysis geriausių pasiūlymų, jų vaikai gales šėlti ant batuto.

„Idėja surengti vasaros išpardavimą kilo iš noro solidarizuotis su Lietuvos kūrėjais, meninikais, kurie karantino metu negalėjo dalyvauti mugėse. Pagrindinis mūsų renginių tikslas – auginti lietuviškos mados rinką, populiarinti vietinius dizainerius, skatinti jų kūrybą.“ – kalbėjo Fashion Bazaar organizatoriai.

Renginio lankytojai turės galimybę susitikti su juvelyrikos bei parfumerijos dizaineriais „FUMparFUM“, „GG UNIQUE“, „Elegant Me Jewellery“. Šiuolaikišką miesto madą pristatys „Semper femina“, „My Flower Dress“, „DIBU“, KOZ“, „Taškuota suknelė“. Tarp dalyvių pirmą kartą bus įrengtas ir Fashion Bazaar stendas, kuriame bus galima įsigyti originalaus dizaino Fashion Bazaar prekinio ženklo marškinėlius. Pilną dalyvių sąrašą galima rasti Fashion Bazaar socialinių tinklų paskyrose.

18:01, balandžio 24 d.