Mados fiesta ant jūros kranto

Jau šį savaitgalį, liepos 13-14 dienomis, į Palangą atkeliauja didžiausia ir laukiamiausia mados mugė Lietuvoje „Fashion Bazaar MADA“. Nemokamame renginyje tiesiog būtina apsilankyti visiems, neabejingiems madai, grožiui ir geidžiamiausiems Lietuvos dizainerių kūriniams! 

Atostogaujate Palangoje, bet pasikeitus nuotaikai ar orui nerandate kuo apsirengti? O gal įpusėjus vasarai jau nebedžiugina turimos suknelės ir aksesuarai? Arba paprasčiausiai turite genialiai išlavintą akį išskirtiniams mados pasaulio perliukams? Tuomet jums pasisekė, nes šį savaitgalį Palangos multifunkcinėje erdvėje „Kablys + Jūra“ vyks mylimiausia Lietuvos dizainerių ir kūrėjų mugė „Fashion Bazaar MADA“. 

Čia ryškiausi Lietuvos dizaineriai, kūrėjai ir menininkai pristatys naujausius savo kūrinius. Kvies apžiūrėti, pasimatuoti ar bent prisiliesti prie to, kuo dabar gyvena. Renginio organizatoriai pristato kruopščiai atrinktus dalyvius, tarp kurių tokie žinomi mados namai kaip: už tvarią madą pasisakanti dizaino studija Zefyras, fatališkoms moterims rūbus kurianti Jolanta Talaitytė (51rd15), išskirtinę paplūdimio madą pristatanti Ms. Mermaid, viena žymiausių šalies kūrėjų Lilija Larionova, kokybe ir patogumu alsuojanti Rudnė, individualumą ir išlavintą skonį pabrėžiantys InAvati. Pasipuošti išskirtiniais aksesuarais kvies romantiškieji RenéDeco, rankų darbo gintarinius papuošalus kuriantys Ketri Amber Jewellery, prabanga alsuojanti Adele Dagyte Jewellery, minimalistiniai  FreakyFox ir daugelis kitų. 

Pasak renginio idėjos iniciatorės Agnietės Ingridos Naujokės, jau kelintus metus ryškėjusi tendencija dėvėti Lietuvos gamintojų rūbus ir aksesuarus niekur nesitraukia, priešingai, dar labiau auga. „Išėjus į gatvę ar renginį tereikia apsidairyti – daugybė žmonių puošiasi Lietuvos dizainerių kūriniais. Ir tai tikrai nieko keisto, juk žmonės vertina kokybę ir unikalumą, o iš gausybės skirtingų stilių kūrėjų, kiekvienas randa sau patinkantį ir tinkantį daiktą“, pasakoja Agnietė Ingrida Naujokė. 

Septintus metus organizuojama nemokama mados mugė šį kartą kviečia ne tik pasigrožėti dizainerių kūriniais, bet ir paskanauti ypatingųjų „Kablio + Jūra“ restorano šefo ant žarijų keptų sumuštinių bei panirti į muzikos jūrą. Ja šeštadienį nuo 19 val. pasirūpins DJ John Patter, o sekmadienį nuo 12 val. DJ  SHN. Taip pat sekmadienį jūsų lauks išskirtinių kokteilių baras „Thomas Henry pop up“.

Atvykite, pasidžiaugsime vasara kartu!

Renginio vieta: „Kablys + Jūra“ Dariaus ir Girėno g. 13, Palanga

Renginio data: Liepos 13 – 14d.

Renginio valandos: liepos 13d. 11.00 – 22.00 val.

liepos 14 d. 11.00 – 18.00 val.

18:01, balandžio 24 d.