Į jūrą žudytis brendančią moterį palaikė sveikuole

Vakar skaudi žinia sukrėtė vienos palangiškės šeimą ir artimiuosius. Septyniasdešimt metų perkopusi moteris nusprendė atsisveikinti su gyvenimu jį patikėdama jos itin mėgiamai jūrai.

peizazainuotraukose.lt nuotr.

Pastaruoju metu moteris jau kurį laiką sirgo, tačiau liga, nors ir nebuvo nepagydoma, labai išsekino. Depresijos kamuojama palangiškė ne kartą užsiminė namiškiams, kad nebenori gyventi ir su gyvenimu atsisveikinsianti jūroje.

Vakar prieš pusiaudienį ji trumpam išėjo iš namų, nepaimdama su savimi nei telefono, nei raktų. Ilgokai negrįžtant, blogos nuojautos kamuojami namiškiai ir draugai pradėjo jos ieškoti mieste ir prie jūros. Netoli pajūrio sutiktas žmogus prasitarė, jog prieš kurį laiką matęs kažkokią moterį, brendančią į jūrą, ir nusistebėjęs, kad sveikuolė nusprendė maudytis tokiu audringu oru. Vakar Palangoje siautėjo stiprus vėjas, jis blaškė po pajūrį smėlį, vertė iš kojų, didelėmis bangomis šėlo jūra.

Ieškantieji moters nuskubėjo į pajūrį, tačiau ten nieko neaptiko. Vakarop palangiškės kūnas buvo rastas ant kranto netoli gelbėjimo stoties Žvejų gatvėje.

Būkite atidūs savo namiškiams, įsiklausykite į jų žodžius, ypač tuomet, kai juos kamuoja depresija.

"V.P." inf.

18:01, balandžio 24 d.