Dar viena naujiena miesto Taryboje: į frakciją pagaliau susibūrė konservatoriai, prisidėjo ir liberalė

 Pašalinus balsavimo įrangos veikimo nesklandumus šiandien miesto Taryba darbą pradėjo valanda vėliau nei planuota. Ir jau visai netrukus, iškart po 10 val., buvo paskelbta apie naujos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos įkūrimą.

Norą dirbti Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijoje pareiškė ir gydytoja Sondra Kulikauskienė, į miesto Tarybą patekusi kaip Lietuvos liberalų sąjūdžio atstovė. „V.P.“ nuotr.

Į naująją frakciją susibūrė pagal Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąrašą į Palangos miesto savivaldybės tarybą patekę Arvydas Dočkus, Donatas Elijošius, Rimantas Antanas Mikalkėnas, Ilona Pociuvienė, Antanas Sebeckas, Mindaugas Skritulskas, Vaidas Šimaitis, Bronius Vaitkus, Šarūnas Vaitkus, Gediminas Valinevičius, Dainius Želvys, Julius Tomas Žulkus, o taip pat kiek vėliau į TS-LKD partiją įstojęs buvęs liberalas Saulius Simė. Taip pat norą būti naujojoje frakcijoje pareiškė gydytoja Sondra Kulikauskienė, į miesto Tarybą patekusi kaip Lietuvos liberalų sąjūdžio atstovė.

„V.P.“ inf.

18:01, balandžio 24 d.