Turistus iš Rusijos Palangoje sužavėjo net susitikimams su būsto pirkėjais skirtas lauko paviljonas: "Oho, yra ir minkštasuolis!"

Prieš keletą dienų turistai iš Rusijos Tania ir Aleksejus youtube pasidalino savo įspūdžiais apie žiemišką Palangą, kurioje lankėsi pirmąjį metų mėnesį. "Žiūrėk, kaip čia faina!", – džiaugiasi Tania ir pastebi, kad sausį Palangoje ne ką prasčiau nei liepą.

J.Basanavičiaus gatvė, jūros tiltas, pajūris, vėlų vakarą įspūdingai apšviestas Birutės parkas ir romantiškas nakties laužas kotedžo, kurį išsinuomojo vienai nakčiai, kieme – pažiūrėję filmuką ir patys užsinorėsite aplankyti Palangą žiemą, ypač dabar, kai ji tokia baltai puošni.

Youtube nuotr.

Beje, be viso kito, svečius iš Rusijos sužavėjo inteligentiškai įrengti susitikimams su pirkėjais skirti nedideli paviljonai prie parduodamų nekilnojamojo turtų objektų, šįsyk tokį aptiko prie būsimojo išskirtinio Palangoje komplekso – "Eglės" apartamentų. "Oho, net minkštasuolis", – stebisi Aleksejus ir teigia, kad jų šalyje būsimieji sandoriai su statomo būsto pirkėjais aptariami vagonėliuose, primenančiuose statybinkams skirtas kilnojamąsias persirengimo vietas.

Youtube nuotr.

18:01, balandžio 24 d.