Skelbiamas konkursas "Gražiausias šv. Kalėdų ir Naujųjų metų šventinis akcentas"

Palangos miesto savivaldybė skelbia konkursą gražiausiems šv. Kalėdų ir Naujųjų metų šventiniams akcentams (instaliacija, vitrina, eglutė ir pan.) pažymėti. Komisija, sudaryta iš visuomenės ir Savivaldybės atstovųiki gruodžio 22 d. įvertins Jūsų pasiūlytus šventinius akcentus ir išrinks šešis labiausiai įsimintinus, kuriuos apdovanos Savivaldybės ir Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos įsteigtais piniginiais prizais.

Dėl puošmenos įvertinimo registracija vyks iki 2017 m. gruodžio 19 d. 9 val. Palangos miesto savivaldybės administracijos Ekonominės plėtros skyriuje, tel. 8-460-48125 arba el. p. rinkodara@palanga.lt

Gal gamta ir nerodo, kad atėjo žiema, bet pamažu jau galime pajusti besiartinančias gražiausias ir didžiausias metų šventes – šv. Kalėdas, kurių kviečiame laukti kartu. Paskelbkite apie savo ar patikusią matytą šventinę puošmeną. Nesvarbu, ar tai būtų didelė vitrina, ar mažas langelis trečiame aukšte, ar kuklus žvakės įžiebimas – vis vien tai Jūsų, miestiečiai, įnašas į bendrą Advento, šv. Kalėdų ir Naujųjų metų nuotaiką.

Išankstinių vertinimo kriterijų nėra – juk laukimas gražus savo tylia viltimi! Gražaus šventinio laukimo kartu!

kitos naujienos

18:01, balandžio 24 d.