Zodiako ženklų charakteristika. Mergelė

Stiprybės: lojalumas, analitinis mąstymas, natūralumas, darbštumas, praktiškumas.

Silpnybės: šykštumas, perdėtas nerimas, pernelyg kritiškai vertina save ir kitus, labai daug dirba ir mažai ilsisi.

Mėgstami dalykai: gyvūnai, sveikas maistas, knygos, gamta, švara.

Nemėgstami dalykai: šiurkštumas iš aplinkinių, prašyti pagalbos, užimti lyderio poziciją.

Mergelės visada atkreipia dėmesį į menkiausias smulkmenas ir gilią žmogiškumo prasmę, todėl tai yra vienas rūpestingiausių Zodiako ženklų. Jų metodinis požiūris į gyvenimą sako, jog negali būti atsitiktinumų ir pastangos atsiperka tik įdėjus labai daug darbo. Mergelės yra gan uždaros asmenybės ir dažnai jos aplinkinių būna neteisingai suprastos, bet ne dėl to, jog joms trūktų gebėjimo išsireikšti, o dėl to, kad Mergelės jausmų dažnai nepriima kaip teisingų ar svarbių, nes tai prieštarauja jų protui.

Mergelė yra Žemės ženklas. Tai rodo stiprų charakterį bei atskleidžia, kad šis žmogus konservatyvus, gerai organizuotas ir dievinantis praktiškumą. Šio ženklo atstovai planuoja savo gyvenimą nuo A iki Z ir net, jei vieną dieną kyla chaosas, jų tikslai ir svajonės lieka vis dar aiškiai apibrėžti ir nepametami. Mergelės nuolat nerimauja, kad gali praleisti tam tikras detales ir tuomet viskas subyrės, todėl dažnai užstringa besikapstydamos smulkmenose, tampa pernelyg kritiškos ir susirūpinusios dėl dalykų, kurie iš esmės nieko nereiškia ir niekas kitas jais nelabai rūpinasi.

Mergelės ženklo atstovai turi gerai išvystytą kalbos ir rašymo dovaną, taip pat puikiai valdo visas kitas bendravimo formas. Dauguma Mergelių gali siekti karjeros kaip rašytojai, žurnalistai ar stenografai, tačiau jie visuomet jaus poreikį tarnauti ir padėti kitiems, nes būdami reikalingi jie jaučiasi laimingi.

KARJERA

Mergelės yra praktiškos, darbščios ir analitiniu mąstymu pasižyminčios asmenybės. Jos visada tiksliai suranda, kur slypi pagrindinė problema. Jų metodika leidžia joms suspindėti savo darbo vietoje, kurioje reikalingas geras organizuotumas, kur tvarkomi dokumentai, sprendžiamos problemos ir dirbama remiantis savo protiniais sugebėjimais. Kai Mergelės sutelkia dėmesį į darbą, galima tikėtis tobulo rezultato, nes joks kitas Zodiako ženklas neturi tokio polinkio detalėms kaip šis. Mergelės myli knygas ir meną, tai daro šio ženklo atstovus gerais kritikais, o jų polinkis padėti žmonėms, leidžia jiems tapti puikiais gydytojais, slaugytojomis ar psichologais.

Mergelės dievina praktiškus ir naudojamus daiktus, nes jos mėgsta taupyti pinigus ir visuomet atsideda pinigų „juodai dienai“. Neapgalvotus pirkinius šio ženklo atstovai laiko blogu įpročiu ir prasta investicija, todėl jos geriau sumokės daugiau, bet nusipirks praktišką daiktą. Šis įprotis kartais gali versti šiuos žmones pernelyg perdėtai nerimauti dėl to, ko netrūksta šiandien, tačiau gali trūkti rytoj.

MEILĖ

Mergelės suderinamumas su kitais Zodiako ženklais dažniausiai grindžiamas jų partnerių gebėjimu atsiduoti joms 100 procentų ir suteikti joms visą savo meilę, kad tik Mergelės galėtų jaustis saugiai ir atvertų savo minkštą, pažeidžiamą širdį. Šio ženklo atstovai retai kada tiesiogiai išsakys su jausmais susijusias pastabas savo partneriui, tačiau per savo prisilietimus ir kitas intymias akimirkas visuomet parodys kaip jaučiasi. Mergelės trokšta tvirtų santykių, linksmybės ir atsitiktiniai meilės nuotykiai tikrai ne joms. Vienintelė išimtis, jei joms pavyksta pakerėti antrą pusę savo žavesiu ir išskirtiniais komunikaciniais sugebėjimais, neįdedant jokių pastangų - tuomet vienos nakties nuotykis taps tarsi apdovanojimu už jų tobulumą.

Mergelės retai kada turi daug partnerių, nes jos nori jaustis svarbios tam vienam vieninteliui ir trokšta tikro fizinio malonumo, kai galėtų sau leisti visiškai atsiverti. Mergelės ženklas yra lengvai pririštas prie mergelės simbolizmo, tačiau, kalbant apie intymų gyvenimą, jos jaučia pasiketimų poreikį, kuris dažnai įveikia tam tikrus vidinius apribojimus ir moralines ribas.

Norėdami užsitikrinti Mergelių pasitikėjimą, turite santykius auginti lėtai, nuolat ir kantriai. Jei jums pasiseks, tai Mergelės rūpinsis ir dėmesį skirs tik jums, bet tik tuo atveju, jei iš tiesų sąžiningai ir tikslingai siekėte jos pasitikėjimo.

KAIP SUŽAVĖTI VYRĄ MERGELĘ

Norėdami patraukti į savo pusę šiam Zodiako ženklui atstovaujantį vyrą, turite gerbti jo tvarką ir dievinti švarą. Daugeliu atveju jis į santykius kryps lėtai, atidžiai, nes prieš priimdami rimtus sprendimus šie vyrai nori iki galo pažinti savo būsimą partnerį. Kai tik Mergelė atskleis savo ketinimus ir ko tikisi iš santykių, antroji pusė turėtų užtikrinti, kad visi šio vyro lūkesčiai bus įgyvendinti. Jie gali iš pirmo žvilgsnio atrodyti kieti, tačiau nesileiskite būti apgaunami. Iš tiesų jie gilūs ir jausmingi, ir tik jei jų partnerės bus kantrios ir sugebės atlaikyti polinkį viską perdėtai analizuoti, galų gale šie vyrai atsivers kaip itin šiltos asmenybės.

Vyrams Mergelėms reikia įkvepiančios partnerės, kuri primintų jam apie jo talentus ir sugebėtų motyvuoti. Sąžiningo, kantraus ir tvarkingo žmogaus paieškoms šie vyrai pasirengę skirti itin daug laiko, nes nori šalia savęs turėti teisingą moterį visam gyvenimui.

KAIP SUŽAVĖTI MOTERĮ MERGELĘ

Mergelių asmenybėje susipina intelektas, dėmesys detalėms, atsidavimas sveikam protui ir gebėjimas įsipareigoti, o moteris, gimusi po šiuo ženklu, yra labai protinga, kukli ir galinga. Pirmiausia, bandant į savo pusę patraukti šią moterį, galite likti įbaugintas jos abejingumo. Tačiau iš tiesų ji nėra šalta, o tiesiog praktiška, realistiška ir atsargi pradedant naujus santykius. Ji niekada niekam neatsiduos neįsitikinusi, kokie to žmogaus tikrieji ketinimai, charakteris ir kas juos sieja.

Šios moterys niekuomet nepatenka į sugadintų ar materialių asmenybių sąrašus. Kaip ir visi kiti Žemės ženklai, Mergelės mėgaujasi materialiu pasauliu, bet visas gaunamas dovanas ji priima kaip palaiminimą. Tačiau iš tiesų labiausiai Mergelės mėgaujasi tada, kai šios dovanos yra praktiškos ir lengvai panaudojamos.

18:01, balandžio 24 d.