LOGIN 2017 nugalėtojai ieško bendraminčių

Unikalus, didžiuosius Rytų Europos šalių miestus vienijantis projektas CitySites atkeliavo į Lietuvą. Šį pavasarį mūsų šalyje startavo 18 naujų, modernių lietuviškų portalų, teikiančių svarbiausią informaciją apie įvykius ir pokyčius didžiausiuose Lietuvos miestuose.

Jau ne vienerius metus projektas CitySites, kurį šiuo metu sudaro net 160 veikiančių miestų svetainių, sėkmingai gyvuoja Ukrainos, Rusijos, Baltarusijos, Kazachstano ir Armėnijos miestuose.

Lietuva – pirmoji iš Baltijos šalių, kuriai tenka išbandyti šią perspektyvią inovaciją. Artimiausiu metu galimybė naudotis informatyviais portalais bus suteikta ir Estijos, Latvijos, Suomijos, Anglijos, Airijos, Norvegijos bei Lenkijos gyventojams. CitySites miestų tinklalapių siūlomos funkcijos – verčia suklusti. Paprasto valdymo miesto svetainė suteikia galimybę jaustis aktyviu ir informuotu miesto piliečiu, nepaisant amžiaus ar interesų. Čia nuolat atnaujinama įvairaus pobūdžio informacija apie svarbiausius, mieste ar jo apylinkėse vykstančius įvykius, pateikiamas planuojamų, įvairiai auditorijai skirtų renginių sąrašas. Miestiečiai, nespėję sudalyvauti dėmesio vertuose renginiuose, su jais iš arčiau susipažinti gali nuolat atnaujinamose nuotraukų ir video galerijose.

Svetainė naudinga ne tik laisvalaikiu įdomia informaciją skaityti mėgstantiems gyventojams. Verslininkai ir įmonės čia nesunkiai ras dominančių įmonių kontaktus, atsiliepimus bei pasidalinti savaisiais. Atsikratyti seniai spintoje gulinčiais daiktais ar nusipirkti naują automobilį padės nemokama, patogiomis kategorijomis suskirstyta skelbimų skiltis, o skaitytojų atsiųsti receptai padės nustebinti ne tik save, bet ir artimuosius.

Vos keletą mėnesių Lietuvoje gyvuojantis CiySites projektas - jau sulaukė skaitytojų pripažinimo. Šių metų apdovanojimuose „LOGIN 2017“ Vilniaus miesto svetainė (vilniuje.info ) surinko daugiausiai balsų geriausio žiniasklaidos portalo kategorijoje.

CiySites projekto vystytojai Baltijos šalyse ieško bendraminčių-partnerių, norinčių kartu plėtoti šį verslą Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Telšiuose, Mažeikiuose, Tauragėje, Utenoje, Ukmergėje, Šilutėje, Jonavoje, Radviliškyje, Visagine, Kėdainiuose ir Rokiškyje. Esant poreikiui, tokios miesto svetainės gali būti sukurtos ir kitiems miestams.

Daugiau informacijos susidomėjusiems bus suteikta telefonu +37068741112 arba el.paštu: info@miestosvetaine.lt

18:01, balandžio 24 d.