Grupės BIPLAN didysis vasaros koncertas Palangoje – Liepos 17 d. Palangos koncertų salėje!

Būkite pasiruošę nepamirštamam vakarui su BIPLAN – grupės, kurios muzika sujungia žmones ir sukuria nepakartojamą atmosferą!

Liepos 17 d. kviečiame jus į ypatingą muzikos šventę Lietuvos vasaros sostinėje – Palangoje! Viena garsiausių Lietuvos grupių, BIPLAN, surengs nepamirštamą koncertą Palangos koncertų salėje. Šis koncertas bus didžiausias BIPLAN vasaros pasirodymas, todėl laukia išskirtinis ir įspūdingas vakaras, kupinas energijos, emocijų ir jausmingos muzikos, kuri sušildys jūsų širdis ir pakels nuotaiką.

Biplan - – tai grupė, kuri pelnė didžiulę gerbėjų meilę savo energingais ir jaudinančiais gyvais pasirodymais, kuriuose subtiliai derinamas roko ir pop muzikos stilius. Liepos 17-osios koncertas nebus išimtis – klausytojai turės galimybę išgirsti visus žymiausius BIPLAN hitus, taip pat ir naujausius kūrinius, kurie jau spėjo pavergti klausytojų širdis.

Nepraleiskite šios unikalios galimybės išgirsti gyvai vieną populiariausių Lietuvos grupių Palangos koncertų salėje ir patirti nepakartojamą muzikos nuotykį!

Bilietus platina: www.bilietai.lt