Palangoje – ypatingas koncertas! Algirdo Kaušpėdo („Antis“) ir Viktoro Diawaros („Skamp) duetas „KAnDIs“ pristatys naują programą, kurioje ne tik geriausios grupės dainos, bet ir nauji kūriniai iš būsimo albumo „ANTIS kaip KAnDIs“.
„KAnDIes“ koncertas Palangos muzikos klube „Vandenis“ – jau birželio 16 dieną.
„Išgirsite „Anties“ dainas visiškai naujai: originaliai, džiaugsmingai ir įtikinamai. Patyrėme super kaifą – įrašyti ir atrasti, klausytis ir juoktis, prisiminti ir dalintis. Šis koncertas ir būsimas albumas skirtas tiems kurie savo gyvenimą nors truputį asocijuoja su „Antimi“!“, – džiaugiasi A. Kaušpėdas
Grupės „KAnDIs“ kūryboje susijungia dvigubas kūrybinis polėkis – Viktoro Diawaros kuriama elektroninė ir roko muzika bei Algirdo Kaušpėdo dainų tekstai ir vokalas. „Tamstoje“ duetas pasirodys kartu su būgnininku Vyčiu Vainilaičiu.
Muzikantai atliks ne tik geriausius kūrinius iš pirmojo albumo „Už poliarinio rato“, tarp jų – dainas „Moteris“, „Vėjas“, „Tavęs nėra“, „Už poliarinio rato“, bet ir pristatys dalį naujo albumo „ANTIS kaip KAnDIs“ kūrinių. Šiame koncerte naujai atgims legendiniai roko grupės „Antis“ kūriniai „ Alio, alio“, „Zombiai“, „Klasėj mane kalbina“, „Pokštas“, „Alyvos“ ir kt.
KAnDIs | Kažkas atsitiko: https://youtu.be/rspGe5p_MYM
Durys: 19 val. Koncerto pradžia: 20 val.
Dėl rezervacijų kreiptis tel.+37062033998
Bilieto kaina - 30 EUR