KULTŪROS FORUMAS „Kultūros jūra: Panirti. Išnirti. Atsinaujinti“
Palangos kurhauzas
Grafų Tiškevičių al. 1
2021 m. spalio 8 d., penktadienis
Kultūros forumas Palangoje – tai jau antrą kartą organizuojamas renginys, sukviečiantis kultūros ir meno srities specialistus dalintis patirtimi ir skatinti tarptinklinį bendradarbiavimą.
Forumas skirtas tobulinti kūrybiškumo gebėjimus bei pasidalinti gerosiomis patirtimis, kurios praturtins kiekvieno, ypatingai kultūros sektoriaus atstovų darbą. Susitikimai naudingi tiek profesionaliam ar startuojančiam kūrėjui, tiek kultūros organizacijos darbuotojui ar aktyviam bendruomenės nariui.
Šiuolaikinio kultūros sektoriaus specialisto darbo efektyvumą vis labiau lemia jo gebėjimas bendrauti ir rasti sąlyčio taškų su kultūros ir kitų sektorių kolegomis. Kodėl reikia ugdyti naujus lyderius? Kuo svarbus bendradarbiavimas kultūros srityje? Kartu su forumo dalyviais ieškosime naujų idėjų, įkvėpimo ir dalinsimės gerosiomis patirtimis mezgant ryšius su kitomis organizacijomis. Iš skirtingų trajektorijų pažiūrėsime į visiems kultūros sektoriaus dalyviams pažįstamas problemas ir ieškosime jų kūrybiško sprendimo būdo.
Forumą „Kultūros jūra: Panirti.Išnirti.Atsinaujinti“ organizuoja Palangos kultūros ir jaunimo centras, renginio partneris Lietuvos kultūros centrų asociacija, projektą iš dalies finansuoja Palangos miesto savivaldybė ir Lietuvos kultūros taryba.
Dalyvavimas nemokamas. Turėti galimybių pasą ar jam prilygstantį dokumentą. Būtina registracija: https://forms.gle/Fim9tzTMdt1Fy7Ue7
PROGRAMA
Kurhauzo salės foje
9.00 val. Dalyvių registracija ir ryto kava
KURHAUZO SALĖ
Panirti
10.00 val. Forumo atidarymas.
Palangos miesto meras Šarūnais Vaitkus
Palangos kultūros ir jaunimo centro direktorė Vita Petrauskienė
10.30 val. GEROSIOS PATIRTYS. Palangos kurorto muziejus
11.00 val. Aistė Krušinskaitė, „Hero Talents - unikalių modelių ir pranešėjų agentūra, siekianti įtraukti negalią turinčius žmones į reklamą ir renginius“
11.30 val. GEROSIOS PATIRTYS. Palangos investicijų valdymas
12.00 val. GEROSIOS PATIRTYS. Druskininkų kultūros centras
12.30 val. Pietų ir kavos pertrauka
TEATRO SALĖ
Išnirti
14.00 val. Gildas Aleksa „Tarptinklinis bendradarbiavimas: gebėjimų ekonomika”
14.30 val. GEROSIOS PATIRTYS: Marijampolės kultūros centras
15.00 val. Andrius Ivanovas „Masių intelektas. Kūrybiškumas komandoje“
16.00 val. Kavos pertrauka
REPREZENTACINĖ SALĖ
Atsinaujinti
16.15 val. Gildas Aleksa. Kūrybinės teatro dirbtuvės (dalyvių skaičius ribotas, būtina registracija atvykus)
17.00 val. Forumo pabaiga