Koncertų ciklas „Muzikos vakarai kurhauze“

Atlikėjai:
LIETUVOS KAMERINIS ORKESTRAS
Dirigentas VILMANTAS KALIŪNAS
Aktorius PAULIUS MARKEVIČIUS

Andreaso N. Tarkmanno (g. 1956) muzikinė pasaka „Trys paršiukai“ skaitovui ir kameriniam orkestrui (tekstą paruošė Jörgas Schade).
Dirigentas Vilmantas Kaliūnas šypsodamasis sako, kad šis koncertas skiriamas visiems vaikams nuo 3 iki 99 metų: Lietuvos kamerinis orkestras muzikaliai papasakos visiems gerai žinomą pasaką „Trys paršiukai“. Atlikėjai ir žiūrovai – visi kartu – išmoks dainelę „Kur surast darbininkus puikius“.
Pabaigę paršiukų mokyklą, Nif Nifas, Naf Nafas ir Nuf Nufas paskui dirigentą Vilmantą Kaliūną patrauks į platų muzikinių nuotykių pasaulį. Greitai pavargsta paršiukų kanopėlės ir priėję pievelę jie nutaria pasistatyti namelius. Nif Nifo namas iš geltonų kaip auksas šiaudų, nepatyręs statybininkas Nuf Nufas sukurpė namelį iš kreivų šakelių, o Naf Nafas sumūrijo tvirtą namą. Tačiau miško pakrašty už krūmų pasislėpęs juos stebi senas ir labai alkanas vilkas...

Renginys organizuojamas atsižvelgiant į LR SAM sprendimus "Dėl kultūros, pramogų ir kitų renginių organizavimo būtinų sąlygų".