WESTWOOD: pankė, ikona, aktyvistė
(Westwood: Punk. Icon. Activist)

Dokumentika

Režisierė: Lorna Tucker

Amžiaus cenzas: Laukiama
Trukmė: 1h 23 min.
Originalo kalba: anglų
Šalis: Didžioji Britanija
Metai: 2018
Treileris: https://www.viviennewestwoodfilm.com/videos/
Platintojas Lietuvoje: Greta Garbo Films

Vivian Westwood - maištaujanti pankė, pripažinta kūrėja, aktyvi kovotoja ir iškili mados ikona. Kadaise pradėjusi pankų judėjimą ir savo išskirtiniu stiliumi sudrebinusi mados pasaulį, šiandien ji vadinama viena įtakingiausių pastarojo meto kūrėjų.

Filmas leis pamatyti Vivian gyvenimą iš labai arti - išskirtiniai dokumentiniai kadrai fiksuoja tikrąją mados ikonos kasdienybę, pokalbius ir mados namų užkulisius. Filme ji prisimena ryškiausius savo gyvenimo momentus, dalinasi mintimis apie kūrybą, maištą, savo santykįsu mada ir ekologija. Atvirai apie Vivian pasakoja ir patys artimiausi jos žmonės, o jų istorijas papildo unikali archyvinė medžiaga. „Westwood“ - tai įkvepianti istorija apie išskirtinę asmenybę, kūrybą ir drąsą būti savimi.

Seansas nemokamas.

Renginio metu bus laikomasi visų LR Vyriausybės nustatytų taisyklių ir rekomendacijų. Taip pat bus fotografuojama ir/ar filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, bei šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.