ŠOK Į VASARĄ SU GRADIALI!

Vasarai įsibėgėjus, sanatorija Gradiali kviečia pasinerti į įsimintiniausią sezono renginį, o dar nespėjusius pasidžiaugti atostogomis – šokti į vasarą kartu!

Birželio 27 d., šeštadienį, sanatorijoje Gradiali vyks renginiai visai šeimai. Programa:

12.00-22.00 val. Gradiali Basų pėdų tako atidarymas ir mineralinio vandens degustacija
15.00-17.00 val. Judėkime drauge su Gradiali komanda!
17.00-20.00 val. Judesio menas su Jurijumi Smoriginu
20.00-22.00 val. Simona Bandita (Vakarėlis Pineta lounge)
20.00-22.00 val. Jurijaus Veklenko koncertas (restorane Pineta. Koncerto kaina – 15 Eur, bilietus platina bilietai.lt https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/akustinis-jurijaus-veklenko-koncertas-315789/)

Gradiali Basų pėdų takas – dovana miestui ir miesto svečiams!
Dovanojame Jums refleksoterapinį taką, kuris skirtas keliavimui juo basomis. Suformuotas iš įvairių natūralių medžiagų, šis takas sukurtas taip, kad einant pėdomis pajustumėte gamtos kūrinių įvairovę ir poveikį. Toks vaikščiojimas prilygsta pėdų masažui, kuris atpalaiduoja, šalina nuovargį, gerina kraujotaką, miegą, teigiamai veikia visą organizmą. Tinka ir mažam, ir suaugusiam! Taip pat kviesime pasivaišinti natūraliu mineraliniu vandeniu, išgaunamu tiesiai iš gręžinio!

Judėkime drauge su Gradiali komanda!
Gradiali specialistai pasirūpins Jūsų sveika popiete ir įtraukiančiais užsiėmimais!
Balansuok vasaros ritmu (15.00-15.45 val.) – balansą ir koordinaciją lavinantys pratimai ant nestabilių platformų.
Nerk į bangas su sveika nugara (16.00-16.45 val.) – juosmens ir nugaros stiprinimo treniruotė naudojant savo kūno svorį.
Užsiėmimai planuojami Gradiali kiemelyje šalia Basų pėdų tako. (Užsiėmimai nemokami)

Judesio menas su maestro Jurijumi Smoriginu
Charizmatiškasis choreografas ir baleto šokėjas kvies iš arčiau pažinti judesį, pajusti šokio galią. Judėti – tolygu gyventi. Būtent to mokys Jurijus, į savo užsiėmimą kviečiantis visas amžiaus grupes. (Užsiėmimai su Jurijumi nemokami)

Vakarėlis aukščiausioje terasoje su Simona Bandita
Šeštadienio vakaro nuotykiai prasideda aukščiausioje terasoje Palangoje – Pineta lounge! Čia Jus kvies Simona Bandita, užkursianti tikrą vakarėlį su populiariausia visų laikų elektronine muzika. Šokiai, daug juoko, besileidžianti saulė, jūra ir skaniausias meniu asortimentas. Ateik, bus karšta! (Koncertas nemokamas)

Jurijaus Veklenko gyvo garso koncertas
2019 metais Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavęs atlikėjas, hitais tapusių dainų autorius, užburiančio balso savininkas - Jurijus Veklenko, kvies į jaukų ir romantišką vakarą! Gražiausi atlikėjo kūriniai ir vakarėjanti vasaros saulė Jūsų vakarą apipins ypatinga nuotaika!
Bilietus platina Bilietai.lt, kaina - 15 Eur. Bilietą įsigyti galite čia: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/akustinis-jurijaus-veklenko-koncertas-315789/

Pažadame nepamirštamą laiką ir geriausią vasaros dieną! Šok į vasarą su Gradiali!