Įkaito kraujas stebint „Aurum 1006 km powered by Hankook“ lenktynes? Išlieti susikaupusį adrenaliną ir pajusti starto jaudulį gali kiekvienas lenktynių žiūrovas jau tradiciniu tapusio slalomo trasoje! Tris dienas vyksiančiose slalomo varžybose startuoti galės kiekvienas norintis, turintis vairuotojo pažymėjimą ir tvarkingą automobilį.

Laukia neribotas važiavimų skaičius, daugybė azarto, bandant atsikovoti svarbias sekundes, ir galybė geros nuotaikos. O patys greičiausieji savo pavardes įrašys į istoriją ir bus apdovanoti drauge su „Aurum 1006 km powered by Hankook“ nugalėtojais ant tos pačios scenos! Tris dienas trunkančias slalomo varžybas rengia ir prižiūri Vilniaus Sportinio vairavimo centro profesionalai, gerai pažįstami visai autosporto entuziastų bendruomenei. Jų trasos konfigūracijos tampa iššūkiu net patyrusiems slalomo vilkams, todėl savo šansą tapti geriausiu ir greičiausiu čia turi ir tie, kam nusišypsos naujokų sėkmė. Visi važiavimo laikai bus matomi interneto tinkalapyje, todėl pastebėti, kad reikia susigrąžinti slalomo greičiausiojo karūną, bus galima iš bet kurios lenktynių vietos. Todėl neribojamas bandymų skaičius lemia, kad kova gali būti arši, o pergalė - netikėta!

Norisi išgirsti tik tau skirtas ovacijas, pajusti, ką reiškia stovėti „Aurum 1006 km powered by Hankook“ scenoje ir girdėti savo pavardę, tariamą garsiai, stebint miniai žiūrovų? Išbandyk savo jėgas slalomo trasoje ir pademonstruok, ką moki geriausio!