KutiKuti - tai draugų muzikantų kolektyvas, kuriuos vienija noras pažinti afrobeat muziką, suprasti jos subtilybes bei perduoti vakarietiškai ausiai. Klausytojus stebiname improvizacijomis, pozityvia energija ir Afrikos ritmais. Muzika įkvėpta Afrobeat žanro, kurio pradininkas – muzikantas, kompozitorius bei žmogaus teisių aktyvistas – Fela Kuti.
Šalia Afrobeat, Funk bei Jazz muzikos grupė stengiasi kurti ir įterpti savo kūrinius, kurie jau sulaukė ir publikos palaikymo. Instrumentinė muzika ypatinga tuo, kad joje nuolat kažkas kinta bei visuomet atsiranda vietos improvizacijai, kuri atveda į naujus muzikinius eksperimentus.
Šiuo metu grupė aktyviai veikia jau apie metus bei koncertuoja įvairiuose miestuose bei festivaliuose, tikisi aktyviai plėsti savo veiklą, koncertuoti, įrašyti dainas bei atsiverti naujoms galimybėms bei vietoms, kuriose lauks nauji, ištikimi ir nuolat beieškantys klausytojai.

Kultūrinis mokestis - 5 Eur.

Vietas rezervuokite telefonu +37061130144

Renginio metu bus fotografuojama ir nuotraukos skelbiamos Oldman paskyroje, jeigu nepageidaujate būti fotografuojami, prašome apie tai iš anksto pranešti fotografui arba renginio organizatoriams.