Jau šį ketvirtadienį į Palangą atvyksta „Kuršiams“ kelią pastoti bandysiantis Tauragės krepšinio klubas kartu su Valerijumi Anisimovu priešakyje.  Kurorto komandą kartą jau nubaudę tauragiškiai sieks pakartoti sezono pradžios sėkmę, tačiau žūtbūtinai į pergalių kelią sugrįžti norintys „Kuršiai“ privalo nepalikti jokių klausimų bei užtikrintai apginti Palangos arenos sienas. 

ĮĖJIMAS Į RUNGTYNES - NEMOKAMAS!!! 

Kitas palangiškių mūšis namuose suplanuotas jau tik vasario 22 dieną, tad komanda prieš šią pertrauką nori atiduoti duoklę savo sirgaliams, padovanodama kovingą pergalę ir puikias emocijas 

Tauragės krepšinio klube pavojingiausi - dviženklius rodiklius taškų ir naudingumo grafose renkantys Deividas Keburys ir Karolis Babkauskas. Pastarasis - į dešimtuką taikliausių lygos tritaškininkų patenkantis snaiperis, kurio taiklumas iš tolimos distancijos siekia 41,8%. 

„Palangos Kuršių“ kariaunoje pirmaisiais kardais griežia gynėjų duetas - Quincy Tayloras ir Aidas Viskontas. Quincy yra rezultatyviausias NKL žaidėjas (vid. 19,8 taško per rungtynes), o Aidas rikiuojasi ketvirtoje vietoje pagal atliekamų rezultatyvių perdavimų skaičių (vid. 6 rez. perd.). Komandos kapitonas ryškiausiomis spalvomis žibėjo paskutinėse rungtynėse, kuomet Mažeikių „Ereliams“ atseikėjo 24 taškus, atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir į varžovų krepšį įskraidino 4 iš 6 tolimų šūvių.