„Visada smagiau pasitikti nei išlydėti“, – sako Jurga ir kviečia į savo šventinio turo koncertus, kuriais sutiksime 2020-uosius metus. Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga Jurga su grupe paruošė 20-ies kūrinių programą – pačias gražiausias savo balades, didžiausius hitus, kelis naujus kūrinius ir netikėtus muzikinius siurprizus.

Prie Jurgos grupės muzikantų šiame ture prisijungs violončelė ir pritariantis vokalas. „Padarysim viską, kad iš koncertų išeitumėte šventiškai nusiteikę ir pakylėti“, – sako dainininkė.

Jai pačiai Šv. Kalėdos yra metų įvykis, susitaikymo ir šilumos laikas. Jurga įsitikinusi, kad tokie turi būti ir žiemos turo koncertai – šilti ir jaukūs. Praėjusiais metais rinkinį „Ten, kur tu – Geriausios dainos“ išleidusi dainininkė šiuo metu kuria naujas dainas, kurios kitais metais suguls į visiškai naują albumą.

Kelias dainas ji atskleis jau šio šventinio turo „Jurga 2020“ metu. „Nekantrauju pasidalinti naujais kūriniais iš „Aukso pieva“ kvepiančio būsimo albumo ir, žinoma, kaipgi be kalėdinių muzikinių staigmenų“, – šventiniams susitikimams dovanas pakuoja Jurga.

DURYS: 18:00 val.
KONCERTO PRADŽIA: 19:00 val.