Gal naujajai kartai GINTARĖ JAUTAKAITĖ yra didelis atradimas, tačiau vyresnieji žiūrovai puikiai žino ir, be abejo atsimena Gintarės deimantinio skaidrumo balsą, jos žavias ir melodingas dainas. Ir negana to – Gintarė puikiai valdo instrumentą. Žodžiu – tai visapusiškas talentas, kurio ilgą laiką buvo netekusi Lietuva.
Tačiau per tą laiką talentingoji atlikėja ir kompozitorė Gintarė Jautakaitė spėjo pakerėti pasaulį. Ją matė JAV ir Anglija, Norvegija ir Airija, Austrija ir Liuksenburgas.

Gintarė turėjo daugelį koncertų ir netgi koncertinį turą. Ir tai buvo jos albumo ,,Earthless‘‘, kurį išleido SONY RECORDS pristatymas.
Kol kas istoriškai tai vienintelis kartas, kai Lietuvos atlikėjo solinį albumą išleidžia pasaulinė leidybos firma.
Šiek tiek keista ir savotiškai gaila, kad tiek mažai apie šį faktą ir kitus Gintarės muzikinius pasiekimus mes žinome Lietuvoje.
Tačiau pastaruoju metu Gintarė vis dažniau lankosi Tėviškėje, kur jos laukia garbingo amžiaus Tėvai.
Ir tikimės, jog mes vis dažniau galėsime pasimėgauti jos reto grožio balso tembru ir puikiu muzikavimu. Ir ko, gero, pirmoji proga, kai mes galėsime susitikti su šia charizmatiška atlikėja bus rugpjūčio 8d. Palangoje, Kurhauzo salėje, kur Gintarė lauks visų Jūsų labai labai išsiilgusi ir norėdama pristatyti visas savo Jums žinomas, o taip pat ir naujausias savo dainas.
Nepraleiskite šios unikalios progos!

Bilieto kaina: 11-16 Eur
Bilietus platina: ticketmarket.lt