Didžioji kelionė (dubliuotas)

Žanras
Komedija, animacija, šeimos
Šalis
JAV
Metai
2019
Vaidina
Animacinis
Režisierius
Animacinis
Scenarijaus autorius
Billy Frolick
Laikas
1h 30 min

Visiems seniai žinoma, kad vaikus atneša gandrai. Ir ne vien žmonių vaikus, bet ir gyvūnų jauniklius. Laimingiems tėvams gabendamas pandos naujagimį, vienas žioplokas gandras supainioja adresus ir siuntinį atgabena rudajam lokiui. Jokių vaikų neužsisakinėjęs, lokys iš pradžių sutrinka, o supratęs, kas nutiko, nusprendžia pats nugabenti jauniklį tikriesiems tėvams.

Lokio idėja netrunka sulaukti palaikymo ir netrukus susiformuoja visa keliautojų kompanija: briedis, kiškis ir tigras. Tolimoje ir nuotykių pilnoje kelionėje bičiulių laukia daugybė staigmenų, netikėtų kliūčių, sunkumų ir džiaugsmingų atradimų.

Atsiliepimai

Atsiliepimas - tai žmonių nuomonė ar įvertinimas su pagrįsta argumentacija dėl palikto atsiliepimo. Pagrindinis principas - «aplankei - parašyk». Jūsų atsiliepimas daugeliui padės priimti teisingą sprendimą. Jei dar neteko naudotis įmonės paslaugomis ar prekėmis ir negalite jos vertinti, rašykite komentarą, o ne atsiliepimą.

Neleidžiama: necenzūrinių žodžių, grasinimų ar įžeidimų naudojimas; tiesioginis palyginimas su kitomis konkuruojančiomis bendrovėmis; nuorodų į trečiųjų šalių interneto šaltinius; reklama ir savireklama, bendrovės veiklos ataskaitos.

Įveskite el. paštą:
Jūsų paštas nebus matomas svetainėje
arba kad parašytumėte atsiliepimą
Atsiliepimas:

Įkelti nuotrauką:
Filtrai