Mums rūpi Jūsų problemos! Drąsiai kreipkitės į mus - mes pasiruošę jas spręsti

Atstovausime gyventojus nagrinėjant daugiabučių namų renovacijos problemas.

Renovacijos eiga organizuota taip, kad gyventojai visiškai atskirti nuo sprendimų priėmimo ir kontrolės. Namų savininkams, už jų pinigus (juos paskiau ilgiausius metus mokės kiekvienas buto savininkas), organizuojama renovacija, o kokybės, darbų atlikimo ir išlaidų klausimus sprendžia visiškai kiti žmonės. Gal tai ir logiška, kad greičiau ir sklandžiau vyktų darbai, eliminuoti butų šeimininkus iš šio proceso. Tačiau šiame procese savininkų niekas neatstovauja, ir niekas neprižiūri renovacijos vykdytojų. Mes įsitikinę, kad sprendžiant renovuojamų namų darbų kokybės, išlaidų pagrįstumo bei gyventojų interesų atstovavimo klausimus būtina – įkurti bendruomenės atstovų tarybą, kuri stebėtų renovacijos procesą, nagrinėtų namų savininkų skundus ir atstovautų juos nagrinėjant ginčus, bei patartų ir atsakytų į kylančius klausimus.

Nuolat investuosime į miesto gerbūvį: šaligatvius, sankryžas, apšvietimą, nuotekas....

Pagrindinė savivaldos užduotis – tvarkyti ir puošti miestą, gerinti gyvenimo sąlygas, užtikrinti miesto įstaigų darbą. Analizuojant miesto biudžeto išlaidų struktūrą, stebime tendenciją, kad gerbūvio ir aplinkos tvarkymui skiriamos neproporcingai mažos pinigų sumos. Dažnais atvejais jos iš viso neskiriamos, paaiškinant: „nebuvo poreikio“. Šią nusistovėjusią tvarką keisime iš esmės, skirdami reikšmingas sumas miesto gatvių, takų, poilsio aikštelių ir infrastruktūros gerinimui. Manome, kad svarbu puošti ne tik turistinį „centrą“, bet ir pasirūpinti mūsų visų gyvenama aplinka.

Laisvas automobilių parkavimas palangiškiams ir šventojiškiams!

Parkavimo mokestis patuština pinigines ne tik miesto svečiams, bet ir palangiškiams. Neabejotina, kad viso parkavimo sezono metu asmeniniai poreikiai niekur nedingsta. Reikia nuvykti ir į bažnyčia, ir į turgų, prie jūros, į biblioteką, banką... Ne visada patogu ir saugu tai padaryti pėsčiomis ar viešuoju transportu. Kodėl turime mokėti už naudojimąsi mūsų bendru turtu? 

Sieksime, kad kiekvienai palangiškių šeimai, už vieną asmeninio automobilio parkavimą visoje miesto teritorijoje, reikėtų mokėti tik simbolinį 5 eurų metinį mokestį ir daugiau jokių parkavimo mokesčių!

Mums rūpi Jūsų problemos! Drąsiai kreipkitės į mus - mes pasiruošę jas spręsti.

Valdžia negirdi? Ateik balsuoti! Renkantis mūsų partiją savo atstovu Palangos taryboje, galite būti tikri, kad ir po rinkimų visada galėsite į mus kreiptis Jums rūpimais klausimais. Betarpiškas bendradarbiavimas aktualiais klausimais tarp rinkėjų ir jų atstovų yra naudingas abiem pusėm. Norime jausti visuomenės pulsą, problemų aktualumą ir kartu ieškoti labiausiai visuomenės poreikius atitinkančių sprendimų.

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos.

18:01, balandžio 24 d.